Declaraţiile românului care a câştigat 11 milioane de euro la loterie

Declaraţiile românului care a câştigat 11 milioane de euro la loterie

- in SOCIAL
1651
Comentariile sunt închise pentru Declaraţiile românului care a câştigat 11 milioane de euro la loterie

Pompierul gălăţean Iulian Constandachi, care s-a îmbogăţit acum şapte ani după ce a câştigat premiul cel mare la 6 din 49, face primele declaraţii referitoare la modul în care banii i-au schimbat viaţa.

Sunt foarte bine. De la foarte bine in sus chiar. Nu am nici un fel de probleme, sunt sanatos tun, a povestit milionarul de la Loto, în exclusivitate pentru cancan.ro. Pompierul, acum în vârstă de 60 de ani, a refuzat să vorbească despre afacerile pe care le are. Astea nu se zic de obicei, sunt secrete, a spus Iulian Constandachi.

În 2009, Iulian Constandachi reuşea să ghicească toate numerele norocoase la 6 din 49 şi să câştige unul dintre cele mai mari premii din istoria loteriei – 11  milioane de euro, informează România TV. La acea vreme, gălăţeanul era pompier, meserie la care a renunţat între timp.

Devenit milionar peste noapte, el nu şi-a aruncat banii pe distracţii, ci i-a investit în două pensiuni. I-a ajutat şi pe cei din familie şi nu a uitat nici de Dumnezeu:

Am împărţit la 3 banci, dobânzile erau mari, puteam să negociez, nu cât voiam, dar erau dobanzile mari, am luat 11 apartamente la nepoţi… am ajutat familia, plus pe la biserici, a declarat Iulian Constandachi. Sursa: aktual24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments