Luna mai va fi superbă pentru aceste 3 zodii

Luna mai va fi superbă pentru aceste 3 zodii

- in HOROSCOP
1149
Comentariile sunt închise pentru Luna mai va fi superbă pentru aceste 3 zodii
zodii-3

Dacă luna aprilie nu ți-a adus atâtea beneficii pe cât sperai, atunci ai motive să te bucuri: luna mai nu te va dezamăgi în special dacă ești născută în următoarele 3 zodii.

Deși această lună este benefică pentru toate zodiile, cele mai avantajate sunt Taur, Gemeni și Capricorn.

Ce le așteaptă pe aceste 3 zodii? Citește mai departe:

Taur

Soarele s-a aflat în semnul tău încă din luna aprilie, iar acest lucru ți-a adus un plus de încredere în propria persoană și numeroase beneficii pe plan sentimental. Din 20 mai însă, soarele trece în Gemeni ceea ce nu înseamnă că vei pierde din încredere și putere de seducție, ba din contră, vei avea de câștigat și din punct de vedere financiar. Cine s-ar putea plânge de o asemenea conjunctură astrologică?

Te vei bucura de numeroase câștiguri financiare, unele complet nesperate, dar și de promovări la locul de muncă. Din 15 mai și Uranus ajunge în semnul tău, aducând prosperitate la locul de muncă. Este momentul propice și pentru o schimbare a job-ului, pur și simplu nu ai cum să iei o decizie greșită în această perioadă.

Gemeni

Cea mai mare parte a lunii va fi dedicată prosperității financiare, dar și a celei sentimentale. Te simți conectată cu sentimentele și emoțiile tale și o lume întreagă plină de oportunități ți se deschide larg în față. Datorită lui Uranus ai ocazia să înveți multe lucruri noi despre propria persoană, dar și cum să îmbunătățești aspectele care te nemulțumeau până acum.

Vei simți o energie puternică, dar pozitivă, ce se va revărsa asupra carierei tale, a situației financiare dar și asupra vieții sentimentale. Venus va ridica nivelul tău de șarm pe cote nebănuite așa că nu vei avea nicio problemă în a cuceri orice persoană.

Capricorn

Pentru tine, luna mai înseamnă distracție. Distracție cu prietenii, cu partenerul de cuplu, distracție la locul de muncă. Este momentul să te simți bine, să faci numai acele lucruri care îți aduc satisfacție maximă și împlinire sufletească. Toate aceste lucruri sunt amplificate de prezența lui Uranus, care te ajută să înțelegi mai bine care sunt acele lucruri care te fac cu adevărat fericită.

Tot acest proces îți va arăta și cum poți să îți sporești veniturile, dar fără a te consuma foarte mult și fără multă muncă. Uranus te poate ajuta și să îți dai seama exact ceea ce vrei să faci cu viața ta de acum înainte. Poate că acum ai un job care nu te face fericită sau unde simți că îți irosești talentul. Cu Uranus alături, ai posibilitatea de a schimba lucrurile pentru a ajunge mai aproape de realizarea visurilor tale. Sursa: elle.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments