Tone de gunoaie aruncate prin toată pădurea după distracţia de 1 Mai. Muncitor salubritate: ”E mizerie la greu, a mâncat lumea, a băut…”

Tone de gunoaie aruncate prin toată pădurea după distracţia de 1 Mai. Muncitor salubritate: ”E mizerie la greu, a mâncat lumea, a băut…”

- in DE ACTUALITATE
1105
Comentariile sunt închise pentru Tone de gunoaie aruncate prin toată pădurea după distracţia de 1 Mai. Muncitor salubritate: ”E mizerie la greu, a mâncat lumea, a băut…”

Petrecerile de 1 Mai s-au încheiat, însă în urma miilor de oameni care s-au distrat la grătare şi iarba verde au rămas tone de gunoaie.

Poieniţele înverzite sunt presărate acum cu pungi de plastic, doze de bere şi tot felul de resturi. Muncitorii chemaţi să strângă deşeurile au adunat în timp record zeci de saci şi spun că în acest an, parcă e mai multă mizerie ca niciodată, după picnicurile de 1 Mai.

La Târgu Jiu, în pădurea de la marginea oraşului, unde se organizează de fiecare dată petrecerea de Ziua Muncii, au rămas 6 tone de resturi aruncate la voia întâmplării.

Muncitor salubritate: ”Mizeria multă rămasă, au petrecut prea mult, au petrecut, nu le-au aruncat unde trebuia, acum le adunăm noi.”

Muncitor salubritate: ”E mizerie la greu, a mâncat lumea, a băut, noi n-am mâncat niciun mic, ca n-am avut de unde, dar suntem cu curăţenia. E multă mizerie.”

gunoi de 1-mai

O parte din vină o poartă şi comercianţii, care ar fi trebuit să îşi strângă singuri gunoaiele rămase de la terasele cu mici şi bere.

Sandu Neagoe – reprezentant firma de salubritate: ”Exagerat de multă, în niciun an nu a fost că anul acesta. Estimăm la 5 6 tone de gunoi, e dezastru.”

În altă parte a ţării, pe malul râului Timiş, miercuri erau mormane întregi de deşeuri în zonele unde s-au încins până acum grătarele. Marți, mulţi dintre cei care se relaxau acolo spuneau că au adus saci menajeri pentru gunoi.

Muncitor primărie: “Undeva la 50-60 de saci şi mai este de strâns.
Reporter: Ce a rămas după grătar?
Muncitor primărie: Un pic dezastru, sticle şi farfurii de unică folosinţă, au dat şi foc să nu fie aşa multe.” Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments