Hoții au dat lovitura într-un camping din Mamaia. Au intrat in corturi, masini si rulote si au furat TOT! Mai mulți turiști aflați pe litoral, în vacanță, au ramas fără bani și bunuri

Hoții au dat lovitura într-un camping din Mamaia. Au intrat in corturi, masini si rulote si au furat TOT! Mai mulți turiști aflați pe litoral, în vacanță, au ramas fără bani și bunuri

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1925
Comentariile sunt închise pentru Hoții au dat lovitura într-un camping din Mamaia. Au intrat in corturi, masini si rulote si au furat TOT! Mai mulți turiști aflați pe litoral, în vacanță, au ramas fără bani și bunuri
camping-s-litoral-gpm

Hoții au dat lovitura într-un camping din Mamaia. Prejudiciul este de peste 10.000 de lei.

Turiștii cazați în capingul GPM, situat între stațiunea Mamaia și Năvodari, au fost prădați de hoți ăn noaptea de 24 spre 25 iulie, persoane necunoscute pătrunzând în autoturisme și rulote și au furat tot ce au găsit.

Spre exemplu, scrire replicaonline.ro, unui turist din Bucureşti i s-a sustras suma de 3.000 de dolari şi un telefon mobil, dintr-o rulotă, din cercetări stabilindu-se că autorii au pătruns pe uşa de acces lăsată deschisă. Altui turist din Bucureşti i-a fost furată suma de 2.800 lei din rulotă, autorii pătrunzând pe un geam lăsat deschis.

Și doi turiști din Galați se numără printre victime. Unul reclamă furtul dintr-o autoutilitară Volkswagen a sumei de 260 lei şi a unui telefon mobil. Și aici autorii au pătruns pe portiera stânga faţă ce fusese lăsată neasigurată. Celălalt păgubit reclamă furtul sumei de 1.200 lei şi a unui telefon mobil din autoturismul marca Dacia Logan, autorii pătrunzând prin forţarea butucului portierei dreapta faţă.

Societatea în cauză avea obligaţia, conform Legii 333 să asigure paza şi protecţia bunurilor, ceea ce nu a realizat corespunzător, potrivit anchetatorilor.

Anterior, poliţiştii din Năvodari au efectuat un control la această firmă privind respectarea Legii 333 și au pus în vedere să se remedieze problemele constatate, iar pe 25 iulie au sancţionat-o cu 2.000 lei pentru nerespectarea dispoziţiilor anterioare ale poliţiştilor, iar paznicul s-a ales cu o amendă în valoare de 100 de lei.

De asemenea, se fac cercetări în 4 dosare penale pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor şi recuperarea prejudiciului.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments