Interlopul care l-a tăiat cu sabia pe polițistul din Suceava a dezvăluit motivul pentru care a făcut asta! Alexandru Huțuleac face acuzații incredibile

Interlopul care l-a tăiat cu sabia pe polițistul din Suceava a dezvăluit motivul pentru care a făcut asta! Alexandru Huțuleac face acuzații incredibile

- in SOCIAL
901
Comentariile sunt închise pentru Interlopul care l-a tăiat cu sabia pe polițistul din Suceava a dezvăluit motivul pentru care a făcut asta! Alexandru Huțuleac face acuzații incredibile
Interlopul Alexandru Huțuleac si politistul

Interlopul sucevean, Alexandru Huțuleac, care l-a tăiat cu sabia pe polițistul Dan Ciprian Sfichi, încearcă să-i convingă pe oamenii legii că a făcut o confuzie.

Conform unui comunicat trimis presei locale, de Ionel Costel Prelipcean, membru al familiei lui Alexandru Huțuleac, interlopul a crezut că este atacat de „rivalii” care încearcă să-l omoare.

Mai mult, Huţuleac susţine că în nefericita dimineață a zilei de 5 decembrie poliţiştii n-au respectat procedurile.

În comunicatul tansmis de familia lui Alexandru Huţuleac se arată că acesta regretă enorm ceea ce s-a întâmplat și se roagă neîncetat pentru sănătate și putere pentru Dan Ciprian Sfichi și membrii familiei sale.

Polițistul a ieşit de la terapie intensivă dar va mai avea nevoie de şase luni de recuperare fizică.

Va trebui să fie suspus și unei intervenţii chirurgicale pentru refacerea craniului. Doctorii sunt optimişti în privinţa şanselor acestuia de a reveni la o viaţă normală.

Tânărul poliţist a fost la un pas de moarte și are leziuni extrem de grave, despre care e greu de spus dacă se vor vindeca complet ori dacă acesta nu va rămâne cu sechele.

„Ironia sorţii face ca cei doi, Alexandru Huţuleac şi Dan Ciprian Sfichi, să se cunoască şi să îmbrăţişeze aceeaşi pasiune a sportului, cea a culturismului. Cu aproximativ două-trei zile înainte de a se produce incidentul nefericit, Huţuleac Alexandru a primit ameninţări cu moartea şi cu violenţă asupra familiei şi asupra locuinţei sale. În tot acest timp, Huţuleac Alexandru nu a ştiut că la uşă se află poliţia, ci a crezut că este atacat şi familia sa este pusă în pericol.

Mai arătăm că era întuneric beznă, nu era lumină, nici în încăpere şi nici afară nu era o sursă de lumină, nu s-a putut vedea nimic.

Împrejurare în care în tot acest timp el a crezut că la uşa sa sunt persoane care vor să-i pună viaţa în primejdie şi să-i pună în pericol familia”, susțin membrii familiei.

Din punctul de vedere al membrilor familiei Huțuleac, „evenimentul nefericit putea fi evitat dacă procedurile şi tacticile, în cazul percheziţiilor, erau pe deplin respectate. La această situaţie a contribuit şi lipsa echipamentului”.

Polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale exclud varianta ca Huțuleac să nu fi auzit de mai multe ori strigătele „Poliția, deschide”.

În plus, în propunerea de arestare a DIICOT se susține că Alexandru Huțuleac a strigat la poliţiști „nu rupeţi ușa”, însă nici nu a deschis. A urmat intrarea în forţă a trei poliţiști în interior. În secunda următoare, Dan Ciprian Sfichi, care nu avea cască de protecție, a fost lovit cu sabia direct în cap, de sus în jos, suferind o leziune teribilă.

În comunicatul familiei lui Alexandru Huțuleac se mai arată că acesta și-a întemeiat o familie și are un copil în vârstă de 3 ani, care era în casă în dimineața zilei de 5 decembrie.

Trezit din somn, la 6.00 dimineață, Huțuleac nu ar fi realizat ce se întâmplă și a comis fapta pe care o regretă acum.

După atacul din 5 decembrie  2017, Alexandru Huţuleac va răspunde penal pentru infracţiunile de ultraj cu referire la tentativă de omor calificat, constituirea unui grup infracţional organizat, efectuarea de operaţiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, trafic de persoane și loviri sau alte violenţe. Sursa: observator.tv

Interlopul Alexandru Huțuleac

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments