Tinerii din Maramureş care îşi umplu maşinile cu lemne de foc. Gestul impresionant făcut de ei

Tinerii din Maramureş care îşi umplu maşinile cu lemne de foc. Gestul impresionant făcut de ei

- in SOCIAL
1332
Comentariile sunt închise pentru Tinerii din Maramureş care îşi umplu maşinile cu lemne de foc. Gestul impresionant făcut de ei
tineri lemne

Acţiune impresionantă pusă la cale de tineri cu suflet mare din Maramureş. De cinci ani încoace, vizitează oameni sărmani din sate rupte de lume și le duc mâncare și lemne de foc, dar îi ajută și prin gospodărie.

Nu au uitat nici de cei care trăiesc pe străzi, iar în această perioadă ajung la Azilul de Noapte din Baia Mare. Pentru ei au pregătit haine groase.

Tinerii care, în plină iarna, s-au gândit la cei sărmani şi singuri, au pornit spre sate din Maramureş cu maşinile încărcate cu daruri. Dar nu s-au limitat doar la a oferi lucruri materiale. De pildă, pe aceasta bătrânică au ajutat-o să facă focul în soba din odaia ei friguroasă.

Pachete cu mâncare au ajuns la peste 40 de familii. Iar câţiva bătrâni au primit lemne de foc pentru putea trece cu bine peste lunile geroase. Drept răsplată, copiii le-au împrumutat oaspeţilor darnici săniile lor.

Tinerii au ajuns şi la azilul de noapte din Baia Mare, unde au împărţit haine groase, şosete şi dulciuri. Acesta este al cincelea an în care tinerii din Târgu Lăpuş, ajutaţi de comunitate şi oameni de afaceri, reuşesc să aducă bucurie pe chipurile celor nevoiaşi. Sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments