Un bărbat de 51 de ani din Timiş a crezut că se va îmbogăţi peste noapte dar s-a trezit mai sărac cu 7 mii de euro.

Un bărbat de 51 de ani din Timiş a crezut că se va îmbogăţi peste noapte dar s-a trezit mai sărac cu 7 mii de euro.

- in SOCIAL
1118
Comentariile sunt închise pentru Un bărbat de 51 de ani din Timiş a crezut că se va îmbogăţi peste noapte dar s-a trezit mai sărac cu 7 mii de euro.
inselaciune bani

Un bărbat de 51 de ani din Timiş care credea că se va îmbogăţi peste noapte, s-a trezit mai sărac cu 7 mii de euro. Omul a vrut să-şi vândă maşina de cusut nemţească după ce a văzut un anunţ potrivit căruia un colecţionar oferă pentru modelul său 60 de mii de euro.

“Colecţionar german, cumpăr maşini de cusut nemţeşti, ofer între 45 şi 55 de mii de euro, plata pe loc, la domiciliu”.

Cum omul nu avea acte pentru produs, cumpărătorul l-a pus repede în legătură cu un bărbat care, pentru suma de 7 mii de euro, urma să îi elibereze un certificat pentru maşina de cusut. A plătit pentru asa-zisul document, dar când să bată palma, colecţionarul s-a facut nevăzut.

Ceea ce părea o afacere profitabilă, s-a transformat într-o pagubă uriaşă.

A fost pus în contact cu un alt individ care i-a solicitat 7.000 de euro pentru eliberarea unui certificat de autenticitate. După ce a achitat această sumă, acesta a încercat din nou să îl contacteze, din păcate fără succes, pe aşa zisul colecţionar”, declară Bogdan Niţu – purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Schema de înșe;ăciune este destul de veche dar se pare ca incă functionează la unele persoane. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments