L-a interpretat pe Iisus din Nazareth și de atunci s-a schimbat total. Blestemul l-a urmărit toată viața

L-a interpretat pe Iisus din Nazareth și de atunci s-a schimbat total. Blestemul l-a urmărit toată viața

- in MISTER
1641
Comentariile sunt închise pentru L-a interpretat pe Iisus din Nazareth și de atunci s-a schimbat total. Blestemul l-a urmărit toată viața
Iisus din Nazareth

“Personajul” Iisus este considerat de către actori “rolul suprem” pe care îl pot juca, deoarece este modelul absolut, de la care fiecare om are ceva de învăţat.

Robert Powell este cel care a rămas în memoria a milioane de oameni din întreaga lume drept “Iisus din Nazareth“, iar la mai mult de 40 de ani de la premiera filmului, acesta rămâne o capodoperă a cinematografiei.

Pentru Robert Powell rolul Mântuitorului a fost o experienţă traumatizantă uneori, dar extrem de frumoasă şi solicitantă, iar versiunea lui Zeffirelli asupra filmului a făcut ca această interpretare a adevărurilor Scripturii să fie cea mai îndrăgită de lume.

Însă ceva s-a întâmplat cu Powell după ce a jucat acest rol. Înainte de accepta provocarea lui Zeffirelli, actorul era un ateu declarat, însă după realizarea peliculei, a ajuns chiar să se considere “trimisul lui Dumnezeu pe Pământ”.

Cei din cercul lui de prieteni ar spune că actorul ar fi urmărit de un fel de blestem.

După ce a jucat rolul Mântuitorului, Robert nu s-a mai simţit niciodată împlinit, niciun alt rol nu l-a mai captivat, niciun alt film nu l-a mai atras. Întotdeauna amintea de momentele memorabile în care el îl interpreta pe Iisus din Nazaret“. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments