„Eu încă pot să-mi mai regulez nevasta!“ Cui i-a dat Ilie Năstase această replică fabuloasă, refuzând o ofertă inedită

„Eu încă pot să-mi mai regulez nevasta!“ Cui i-a dat Ilie Năstase această replică fabuloasă, refuzând o ofertă inedită

- in DE ACTUALITATE, MONDEN, SOCIAL, SPORT
1529
Comentariile sunt închise pentru „Eu încă pot să-mi mai regulez nevasta!“ Cui i-a dat Ilie Năstase această replică fabuloasă, refuzând o ofertă inedită

Ilie Năstase este recunoscut pentru şarmul său inconfundabil dar şi pentru faptul că este destul de slobod la gură.

În cartea sa autobiografică mr năstase, scrisp de ziarista americană Debbie Beckerman, fostul mare jucător român povesteşte de ce nu s-a apucat de golf, deşi a avut oferte în acest sens.

“Cel mai bun sfat al meu pentru a nu îmbătrâni, este să nu te apuci de golf. Mulţi au încercat să mp determine să joc golf, dar am refuzat mereu.

Odată eram într-un avion la bussines class şi mergeam la US Open. Un american de lângă mine îmi tot povestea despre golf. eram extrem de plictisit, iar la un moment dat m-a întrebat dacă nu aş vrea să joc şi eu, pentru că la faima mea aş avea sigur succes.

I-am răspuns că nu am nici cea mai mică intenţie, iar el m-a întrebat de ce”, a povestit Năstase. Tot el a dezvăluit şi replica dată americanului: “Pentru că eu încă pot să-mi regulez nevasta” .

Tot Ilie a continuat: “I-am explicat omului că eu încă fac dragoste şi că de îndată mă voi simţi neputincios, o să mă apuc de golf”

loading...

Facebook Comments