STEAUA s-a CALIFICAT in Primavara Europeana! Becali: ”Am luat și bani, ne-am calificat… Alibec a plâns pentru nereușitele lui… Bucurie, bucurie, bucurie”

STEAUA s-a CALIFICAT in Primavara Europeana! Becali: ”Am luat și bani, ne-am calificat… Alibec a plâns pentru nereușitele lui… Bucurie, bucurie, bucurie”

- in SPORT
1834
Comentariile sunt închise pentru STEAUA s-a CALIFICAT in Primavara Europeana! Becali: ”Am luat și bani, ne-am calificat… Alibec a plâns pentru nereușitele lui… Bucurie, bucurie, bucurie”
becali calificare alibec

FCSB a obținut mult dorita calificare în primăvara europeană. 25.000 de fani au asistat la performanța obținută de echipa lui Nicolae Dică, una care trece de grupe la cinci ani după dublele spectaculoase cu Ajax și Chelsea.

”Am luat și bani, ne-am calificat. Am avut un 11 metri si eliminare, nu ne-a dat. Nu e niciun fel de problemă. Egalul ăsta e ca o victorie. Bucurie, bucurie, bucurie”, a comentat Becali.

Alibec a avut o cădere nervoasă în momentul în care a fost înlocuit de Gnohere. Scouterii au fost prezenți în tribune pentru a-l urmări pe atacantul de 26 de ani, dar evoluția lui a fost modestă. Astfel că un eventual transfer pare greu de anticipat.

”Ce lacrimi? Nici nu știu. A plâns probabil nemulțumit de reușitele lui. El azi n-a contat. Ești apostrofat dacă mingea e la tine pe 16 metri și o dai la adversar. Ești apostrofat, ce să faci?. Nu a fost presiune. Este Dumnezeu. Nu stăm să vorbim de Alibec, e bucurie. Steaua e calificată în primăvară, e bucurie mare. Dacă Alibec își dorește, să demonstreze.

Am fost aseară la echipă, am vorbit cu el (n.r. – Alibec). El e supărat, nu am ce să îi reproșez. Nu a putut. Ce poți să îi spui unui jucător, când nu poate? Îi reproșez când e obraznic. Acum, ce să îi reproșez băiatului? Nu a putut. Dacă nu joci, suporterii… ehe! Huiduie, ce să faci? Asta e cu suporterii. Are o atitudine. Când plângi pentru nereușite, înseamnă că e bine”, a mai spus Becali.

”Dică are misiunea lui, trebuie să îmbine lucrurile astfel încât să poată evolua și jucătorii tineri, dar și cei odihniți. Campionatul e mai important pentru noi, e prima opțiune. A jucat cu copiii odihniți. Nu vedeți ce geniu de antrenor am? A calificat echipa în primăvară. E pe primul loc în campionat”, a mai spus Becali. Sursa: jurnalul.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments