Performanță unică! Tiberiu Uşeriu a câştigat a treia oară consecutiv Ultramaratonul Arctic Ultra 6633

Performanță unică! Tiberiu Uşeriu a câştigat a treia oară consecutiv Ultramaratonul Arctic Ultra 6633

- in SPORT
1661
Comentariile sunt închise pentru Performanță unică! Tiberiu Uşeriu a câştigat a treia oară consecutiv Ultramaratonul Arctic Ultra 6633
tibi useriu

Tiberiu Ușeriu a câștigat pentru a treia oară consecutiv Ultramaratonul Arctic Ultra 6633! După o săptămână de competiție, a ajuns pe timp de viscol la ultimul punct de control, Tuktoyaktuk, în jurul orei locale 16:00, cu aproximativ 80 de kilometri înaintea următorului clasat, irlandezul Paul Deasy.

Imnul României a răsunat la Cercul Polar pentru Tiberiu Ușeriu, la a 10-a ediție a competiției, care în acest an a avut 617 kilometri, cu 57 mai mult decât în urmă cu un an. Sportivul a trecut linia de sosire ținând în mâini steagul național, de pe care făceau parte și însemnele Centenarului Marii Uniri, după cum anunță Digi24.

Tiberiu Ușeriu este singurul sportiv care a câștigat de 3 ori consecutiv Ultramaratonul Arctic Ultra 6633, una dintre cele mai dure curse din lume. Sportivul din Bistrița a rezistat condițiilor teribile, dar nu a fost ferit de probleme.

Ultima filmare, postată miercuri dimineaţă pe pagina de Facebook a Asociaţiei Tăşuleasa Social, aratau oboseala cu care se confrunta românul. Acesta face eforturi supraomeneşti să se ridice din genunchi şi să îşi continue drumul. Doctorii și-au dat însă acceptul să continue cursa.”Nu sunt obosit. Sunt praf”, anunța Tibi, marți.

Ceilalți trei români s-au retras din cauza condițiilor meteo teribile. Sursa: digisport.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments