Imagini inedite. O șoferiță cade de la etajul 7 al unei parcări cu tot cu mașină. Care a fost cauza

Imagini inedite. O șoferiță cade de la etajul 7 al unei parcări cu tot cu mașină. Care a fost cauza

- in AUTO
1398
Comentariile sunt închise pentru Imagini inedite. O șoferiță cade de la etajul 7 al unei parcări cu tot cu mașină. Care a fost cauza
Accident bizar

O şoferiţa din Austin, Texas, a fost fără voie protagonista unei cascadorii halucinante. Femeia a căzut – cu tot cu maşină – de la etajul 7 al unei parcări şi, când a ajuns la sol, a acroşat şi un alt vehicul.

Imaginile, surprinse de o camera de supraveghere, au fost făcute publice de poliţie. O camera video de la nivelul solului a filmat un SUV, al cărui şofer făcea manevre de întoarcere. Stopurile din spate s-au aprins, semn că a tocmai a fost apăsată pedala de frână. Şi chiar atunci, de undeva de sus, a căzut o maşină, şi a lovit uşor partea din spate a vehiculului.

În urmă impactului, automobilul care a aterizat pe drum s-a răsturnat şi a ajuns cu roţile în sus. Mai mulţi oameni au sărit imediat s-o ajute pe femeia de la volan.

Şoferiţa a fost rănită destul de grav, au anunţat ulterior autorităţile, dar viaţă ei nu este în pericol. Este aproape miraculos că a scăpat, spun medicii, de vreme ce a plonjat cu maşină de la nivelul şapte al unei parcări etajate.

Poliţia a declarat că accidentul s-a petrecut după ce femeia a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie. Aşa că, în loc să oprească, a intrat cu maşină în barieră care limita spaţiul de parcare şi a plonjat în gol. Şoferul celeilalte maşini implicate în accident nu a păţit nimic. În septembrie anul trecut, un SUV a căzut de la etajul al nouălea al aceleiaşi parcări din Austin, Texas.

sursa articol: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments