Volt, apare și în România! Compania care va produce schimbări profunde în materie de transport individual. Vechea ta mașină va deveni istorie

Volt, apare și în România! Compania care va produce schimbări profunde în materie de transport individual. Vechea ta mașină va deveni istorie

- in AUTO
1227
Comentariile sunt închise pentru Volt, apare și în România! Compania care va produce schimbări profunde în materie de transport individual. Vechea ta mașină va deveni istorie
volt

Nu mai este de multi ani o noutate sau in lucru nemaivazut masina electrica sau plug-in hybrid, pe strazile marilor orase din Europa. Aceste doua elemente reprezinta viitorul in materie de transport individual.

In fiecare an, numarul statiilor de incarcare pentru masinile electrice creste intr-un procent foarte mare iar in curand ele vor deveni o prezenta uzuala si pe strazile din capitala noastra. Cum pentru reincarcarea acestor masini este nevoie de o statie acasa, la munca si chiar si in oras, iar aici compania Volt intervine in ajutorul dumneavoastra.

Cine este Volt? Cine sunt furnizorii?

Volt reprezintă o echipa tanara pe piata romaneasca din acest domeniu și sunt primii distribuitori directi ai EVBox in aceasta tara. Scopul este acela de a oferi servicii si produse de o calitate net superioara. Din acest motiv partenerii companiei Volt, sunt cei mai buni din domeniul lor. Furnizorul este EVBox, un lider pe piata mondial, insumand peste 50.000 de statii instalate in 30 de tari si peste 980 de orase. Succesul si popularitatea lor se datoreaza faptului ca business-ul are ca focus principal statiile de incarcat masini electrice, inalt calitative, inovatoare si construite special pentru a satisface toti clientii. EVBox face parte din multinationala Engie si furnizeaza statii de incarcare publice in toate marile orase din Olanda, precum Amsterdam, Rotterdam, etc.

De ce sa conduceti o masina electrica?

Tot mai multa lume alege sa conduca masini electrice. Majoritatea producatorilor se orienteaza catre condusul ecologic.
Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru varianta unei masini electrice, in detrimentul uneia care consuma combustibil traditional. In momentul actual al societatii exista o miscare comuna a tuturor producatorilor de masini spre producerea de autoturisme electrice, spre un condus mai ecologic si mai prietenos cu natura. Noi va vom expune doar principalele motive pentru care ar trebui sa o faceti :

Este mult mai ieftin. Surprinzator, dar costurile totale ale incarcarii unei masini sunt de aproape 7 ori mai mici decat costurile reumplerii rezervorului masinii cu benzina sau motorina. Stim ca pentru dumneavoastra, o oportunitate de a economisi o mare suma de bani reprezinta un factor important, pe care vi-l punem la dispozitie, in momentul achizitionarii unei masini electrice. Putem face un exercitiu foarte simplu de imaginatie.

Studiile au demonstrat ca in medie, o persoana conduce in jur de 30 km/zi. Daca luam o masina care functioneaza pe benzina sau diesel si are un consum aproximativ de 6L/100 km, acest lucru ar inseamna un cost de 10 lei pe zi. In schimb, daca veti folosi o masina electrica, aceste costuri zilnice se vor transforma din 10 in 1.5 lei.

Atat inseamna o incarcare pentru o zi de mers la munca. Da, stim ca dumneavoastra va veti gandi si la faptul ca masinile electrice sunt mai scumpe. Va dam dreptate, acest tip de masina are un pret mai ridicat in comparatie cu cel al unei masini cu un combustibil fosil.

Cu toate aceste, exista programe de finantare care va vor ajuta. Prin programul Rabla Plus puteti obtine pana la 10.000 de Euro, pentru a va achizitiona propria masina electrica. Alte avantaje pe care dorim sa vi le reamintim sunt reducerea impozitului cu 100% si parcarea gratuita in parcarile publice.

Ce oferă Volt?

volt1

Statiile home line sunt disponibile in diverse capacitati si va ajuta sa faceti economie in ceea ce priveste factura curentului electric. Totul este sigur inteligent si simplu. Statiile noastre business line sunt cele mai eficiente de pe piata. Cu urmarirea automata si facturarea costurilor de incarcare, precum si configuratiile inteligente pentru mai multe instalatii si optiuni de branding personalizate, acestea se potrivesc perfect pentru fiecare zona de parcare (in special pentru cea comerciala).

Linia publica este compatibila cu orice retea fiind configurate cu tehnologii inteligente care asigura permanent o functionare eficienta din punct de vedere energetic. Software-ul de gestiune a taxelor, automatizeaza urmarirea si facturarea tuturor sesiunilor de incarcare pe statiile de incarcare private si publice. Aceasta platforma este esentiala atat pentru intreprinderi, cat si pentru conducatorii auto.

Cardurile Volt de taxare sunt cheia pentru fiecare statie de incarcare atat de acasa cat si in deplasare si chiar si in strainatate. Incepeti, opriti si platiti fiecare sesiune de incarcare cu doar o simpla atingere a cardului. Permiteti accesoriilor Volt de incarcare sa va satisfaca nevoile de gestionare. Compania va oferi suporturi de perete si stalpi pentru o instalare sigura a incarcatoarelor, precum si a cablurilor ce vin insotite de diverse lungimi si optiuni de branding. ( inclusiv etichete personalizate si huse.)

Va veti dori ca oaspetii dvs. sa poata profita la maximum de vizitele lor! Oferind statii de incarcare, veti putea deveni locul in care soferii ce detin o masina electrica vor manca, „incarca” si „dormi”, “manca” etc.! Statiile de incarcare se vor afisa pe diferite aplicatii de localizare a punctelor de incarcare, astfel incat sa puteti atrage noi clienti.

Creati un nou flux de venituri

Investind in mobilitatea ecologica veti putea sa deblocati un flux de venituri suplimentar prin taxele colectate de la conducatorii auto electrici. Volt ofera controlul asupra preturilor de utilizare, pe care le puteti lua in calcul pentru a stabili tarifele de pornire sau energie (kWh) si pentru a recupera in curand investitia initiala!

Luati controlul deplin asupra consumului de energie

Configurati cu usurinta, gestionati si obtineti statistici in mai multe statii de incarcare. Reduceti costurile de incarcare a energiei prevenind suprasolicitarea. Mentineti incarcarea sigura si eficienta in orice moment, fara a afecta niciuna dintre celelalte facilitati.

Ce accesorii puteti folosi pentru a va evidentia statiile de incarcat auto?

Cablu – Usor de utilizat si de intretinut.

 • Ramane flexibil in conditii de vreme rece.
 • Echipat cu un tub de cauciuc lung, care impiedica flambarea produselor.
 • Fabricat din materiale rezistente la caldura.

Stalpide statii – Stalpi si stalpi de statii

 • Usor de instalat si de intretinut.
 • Fabricati din otel inoxidabil.
 • Disponibil in diverse modele si lungimi.
 • Potrivit pentru instalatiile de perete, picior si beton.
 • Potrivit atat pentru statiile de incarcare HomeLine, cat si pentru BusinessLine.

Etichete si carduri de marca – Perfect pentru intreprinderi si facilitati care opereaza statii de incarcare pentru angajati si pentru uz public.

 • Personalizati statia dvs. de incarcare cu etichete de marca care contin logo-urile si textele proprii si cu carti personale de taxare personalizate pentru angajati sau clienti frecventi!

Parcare si semne rutiere – Usor de instalat si de intretinut.

 • Fabricat din otel inoxidabil.
 • Echipat cu brate de aluminiu.
 • Disponibil cu sageti simple sau duble.
 • Semnalizare conform standardelor guvernului local.

Atfel compania Volt va oferi cele mai calitative produse și servicii soferilor ce detin masini electrice. Mai multe detalii găsiți pe site-ul companiei : https://volt.com.ro/

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments