Încă o DOVADĂ SUPREMĂ CĂ EXTRATEREŞTRII EXISTĂ! Nimeni nu mai poate contesta ADEVĂRUL (video)

Încă o DOVADĂ SUPREMĂ CĂ EXTRATEREŞTRII EXISTĂ! Nimeni nu mai poate contesta ADEVĂRUL (video)

- in BIZAR
1562
Comentariile sunt închise pentru Încă o DOVADĂ SUPREMĂ CĂ EXTRATEREŞTRII EXISTĂ! Nimeni nu mai poate contesta ADEVĂRUL (video)
nazca mummy

Mumia care se presupunea că ar aparține unui extraterestru și care a fost descoperite în Peru este reala, arată un om de știință care face parte din echipa ce se ocupă cu studierea rămășițelor.

Edson Vivanco, specialist în studierea scheletelor, spune că mumia veche de 1,700 de ani din Nazca reprezintă rămășițele unei ființe care nu este umană, potrivit The Sun.

În timp ce cadavrul bizar, care prezintă doar trei degete la mână și la picior, a fost considerat a fi falsificat, de către alți oameni de știință, Vivanco este de părere că asupra sa există o mulțime de detalii care indică faptul că trupul este real.

“Recrearea un craniu cu aceste caracteristici este o sarcină foarte dificilă”, a precizat omul de știință.

El a adăugat: “Până acum nu am găsit nimic care să spună că este o făcătură sau că organismul a fost modificat în vreun fel”, a mai spus Vivanco. Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments