Cine este motociclistul care a snopit in bataie trei bărbaţi aflaţi într-un BMW, după ce l-au şicanat în trafic

Cine este motociclistul care a snopit in bataie trei bărbaţi aflaţi într-un BMW, după ce l-au şicanat în trafic

- in AUTO, BANCURI & FUNNY, DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCIAL
983
Comentariile sunt închise pentru Cine este motociclistul care a snopit in bataie trei bărbaţi aflaţi într-un BMW, după ce l-au şicanat în trafic
politisul k1

Trei bărbaţi aflaţi într-un BMW, au fost bătuţi rău după ce au şicanat în trafic un motociclist. Dar cine este acest motociclist viteaz, care a reusit sa bata măr, de unul singur, pe cei trei bărbaţi din BMW, după ce l-au deranjat în trafic?

Polițistul care a devenit faimos după ce a bătut trei bărbați de etnie romă după o șicanare în trafic are un CV impresionat. Ati auzit bine, este un politist. Dar nu e unul obisnuit.

Bărbatul este un fost luptător în Forțele Speciale ale Poliției Române și fost ofițer de pază și protecție la Tribunalul de la Haga. În prezent, ocupă funcția de agent-șef adjunct la secţia rurală Albeştii de Argeș.

“Din 2008 până în 2016 a fost ofiţer de pază şi protecţie la Tribunalul internaíonal de la Haga, post ocupat prin concurs”, a declarat, pentru Adevărul, agentul şef de poliţie Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

În perioada în care a lucrat la Tribunalul Penal Internaţional de la Haga, a avut mai multe misiuni în Balcani, inclusiv în Kosovo, pe parcursul cărora a însoţit în deplasări judecătorii Curţii Penale Internaţionale.

Conflictul a început după ce motociclistul a fost șicanat în trafic de mașina marca BMW a celor trei bărbați. Aceștia au oprit să-i dea bărbatului o lecție, fără să știe că acesta a lucrat la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în galele de K1.

sursa: auto-bild.ro

loading...

Facebook Comments