,,Eram băut și n-aveam permis, m-am urcat la volan. Când am simțit că am trecut peste ceva am început să tremur. Am coborât, în urmă era…”

,,Eram băut și n-aveam permis, m-am urcat la volan. Când am simțit că am trecut peste ceva am început să tremur. Am coborât, în urmă era…”

- in BIZAR, SOCANT, SOCIAL
1308
Comentariile sunt închise pentru ,,Eram băut și n-aveam permis, m-am urcat la volan. Când am simțit că am trecut peste ceva am început să tremur. Am coborât, în urmă era…”
politia

Un caz care arată o inconștiență uriașă. Pe marginea râului Olt, în zona Prund, judeţul Braşov, s-a produs o tragedie fără margini.

Un bărbat din Ticușu Nou era la iarbă verde, la un picnic, alături de familie și alți câțiva prieteni. Deși nu poseda permis de conducere și mai și consumase alcool, el s-a suit la volan.

Atunci când a dorit să parcheze mașina pe care o condusese ilegal, tânărul de 22 de ani a dat peste fiica lui de numai 10 luni, dar și peste o fată în vârstă de 15 ani, ambele erau pe o pătură întinsă pe iarbă. Din păcate, fiica sa a murit pe loc!

Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, a dat detaliile acestui caz sordid: ,,Accidentul s-a petrecut pe data de 20 august, în jurul orei 18.45. Un bărbat de 22 de ani care se afla pe marginea râului Olt, în zona Prund, s-a suit la volanul unui autoturism și a mers aproximativ 30 de metri. Când a încercat să parcheze, a dat cu spatele și nu a observat două minore, aflate pe o pătură acolo la picnic pe care le-a accidentat. Una din fete avea 15 ani, iar cea de-a doua nu împlinise nici măcar un an. Din păcate, fetița cea mică a decedat pe loc. Bărbatul nu poseda permis de conducere, iar la testarea cu etiloltestul avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat“

El a declarat politistilor: ,,Eram băut și n-aveam permis, m-am urcat la volan. Când am simțit că am trecut peste ceva am început să tremur. Am coborât, în urmă era… A murit pe loc, Doamne, când i-am văzut fața… Mai bine mă spânzuram”

Conform ultimelor informații, tatăl este cercetat în prezent pentru ucidere din culpă. Sursa: fagarasultau.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments