Accident groaznic pentru un ieşean. Vecinul i-a retezat penisul cu drujba

Accident groaznic pentru un ieşean. Vecinul i-a retezat penisul cu drujba

- in DE ACTUALITATE
2153
Comentariile sunt închise pentru Accident groaznic pentru un ieşean. Vecinul i-a retezat penisul cu drujba

Un ieşean de 53 de ani a suferit chinuri cumplite după ce i-a fost tăiat penisul cu drujba. Accidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool.

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Iaşi a fost internat de urgenţă din cauză că prezenta o hemoragie puternică în zona organelor genitale. Pacientul este internat în stare staţionară la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iaşi. Bărbatul a fost victima unui accident petrecut în propria curte. Incidentul s-a petrecut, în comuna Vânători, de lângă Paşcani, informează Ziarul de Iaşi.

Potrivit sursei citate, în ziua respectivă, victima ar fi tocmit un vecin care avea drujbă să-i taie nişte lemne. După ce au terminat treaba, cei doi bărbaţi ar fi consumat mai multe pahare de alcool şi, la un moment dat, bărbatul cu drujbă ar fi vrut să facă o glumă şi să apropie drujba pornită de organele genitale ale victimei. Gluma s-a transformat într-un accident cumplit, lama drujbei retezându-i victimei penisul. Potrivit medicilor ieşeni, pacientul are nevoie de îngrijiri de specialitate timp de mai multe zile.

„Pacientul a ajuns în spital în şoc hemoragic, o situaţie care îi punea viaţa în pericol. S-a făcut hemostază de urgenţă, în prezent starea sa fiind staţionară”, a arătat dr. Ionuţ Nistor, purtător de cuvânt al spitalului.

Potrivit poliţiştilor, apelul iniţial la 112 a fost înregistrat la ora 16.00, un echipaj SMURD de la Paşcani deplasându-se în localitatea Vânători pentru a acorda primul ajutor victimei. Bărbatul a fost transportat în şoc hemoragic în Compartimentul de Primire Urgenţe de la Spitalul Municipal din Paşcani. Ulterior, medicii păşcăneni au decis să transfere pacientul într-o clinică de specialitate din Iaşi. De asemenea, doctorii de la Spitalul Municipal din Paşcani au anunţat în jurul orei 20.40 reprezentanţii poliţiei. „În cauză a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe iar cercetările continuă”, a arătat Anca Vâjâiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments