Închisoare pe viață pentru un tânăr din Botoșani. Ororile pe care le-a comis

Închisoare pe viață pentru un tânăr din Botoșani. Ororile pe care le-a comis

- in DE ACTUALITATE
945
Comentariile sunt închise pentru Închisoare pe viață pentru un tânăr din Botoșani. Ororile pe care le-a comis
criminal-Madalin-Miki-Lupu-Botosani-2

Închisoare pe viaţă: aşa au decis marți după-amiază magistraţii tribunalului din Alba în cazul tânărului de 24 de ani din Botoşani, judecat pentru dublă crimă.

Ancheta declanşată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani în cazul crimei de la Coţuşca scoate la iveală detalii incredibile.

Anul trecut, principalul suspect, Mădălin Miki Lupu, a ucis cu sânge rece o femeie în vârstă de 80 de ani din Alba Iulia şi pe fiul ei l-a bătut cu bestialitate până la inconştienţă închizându-l apoi în baia locuinţei. Iar la două zile distanţă, tânărul a revenit în Botoşani unde s-a gândit să comită un furt la locuinţa Floricăi Dutcă, de 71 de ani. Femeia nu era acasă şi a fost alertată de vecini, iar când a dat peste tânăr acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând câteva ore mai tarziu la spital. Ultima faptă a fost comisă chiar de ziua de naştere a atacatorului.

Crima înfiorătoare a avut loc pe 14 iulie 2017, când tânărul, ajuns în Alba Iulia de puţin timp, a intrat prin spatele casei femeii şi a omorât-o.

Apoi, l-a atacat pe fiul acesteia, l-a bătut crunt şi a furat 4300 de lei, haine şi încălţăminte.

După două zile, tânărul a ucis o altă femeie în vârstă de 71 de ani din Botoşani. A intrat în locuinţa ei ca să o jefuiască, dar a fost surprins de proprietară şi a omorât-o.

După câteva zile, a fost prins de poliţie în zona Botoşani. Marți, magistraţii au decis condamnarea lui la detenţie pe viaţă. În plus, tânărul este obligat să plătească daune morale în valoare de 250 de mii de lei.

Sentinţa poate să fie atacată la Curtea de Apel în termen de zece zile. Acesta este recidivist fiind condamnat în trecut pentru viol. El a recunoscut ambele fapte. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments