Un OZN urmărește un avion al armatei americane. Imaginile care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată: VIDEO

Un OZN urmărește un avion al armatei americane. Imaginile care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată: VIDEO

- in BIZAR
2005
Comentariile sunt închise pentru Un OZN urmărește un avion al armatei americane. Imaginile care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată: VIDEO
ozn si avion

Un videoclip bizar, pe care adepții teoriei conspirației îl consideră un avion jet militar care este “urmărit” de un OZN, a declanșat speculații în mediul online.

Filmuletul in care se poate observa un avion al armatei, chiar pe cer, a reusit sa devina viral intr-un timp record. Asta deoarece in dreptul aparatului de zbor mai poate fi vazut un alt corp misterios, care pare sa „fugareasca” acel avion.

Multa lume a fost de parere ca acel avion a fost urmarit de catre un OZN. Imaginile care au rezultat au fost vizionate de mii de ori, odata ce-au fost publicate pe retelele sociale. Cel care a realizat filmuletul e un barbat din oraselul Lincoln, din statul american New Hampshire.

Barbatul a marturisit ca statea pe veranda casei sale si citea atunci cand a suprins episodul bizar de pe cer. Chiar si el a fost de parere ca acel avion militar american parea urmarit de foarte aproape de catre un alt obiect zburator ciudat.

El a declarat: “Citeam pe veranda casei mele în jurul orei 7. Mi s-a spus că piloții militari se antrenează în munții din jurul meu și m-am bucurat întotdeauna să-i urmăresc cum zboară“.

Acest lucru se întâmplă tot timpul. Avioanele supersonice de vânătoare și elicopterele sunt o prezență obișnuită  aici în zonă. Așa am putut observa cum un avion de vânătoare jet, a facut două întoarceri apoi a accelerat deoarece era ceva în coada lui care îl urmărea.

Am crezut imediat că asist la testarea unui avion ciudat experimental, eventual militar, dar nu părea să fie un avion.”

Știam că nu a fost un avion, deoarece era de fapt chiar în spatele lui. Avionul pe care îl urmărea a lăsat în urmă o dâră lungă de vapori, dar OZN-ul nu a făcut-o.”

ozn si avion

OZN-ul chiar a întrecut avionul supersonic la un moment dat. Nici un elicopter nu putea face asta, am fost uimit din cale afară, și din fericire, mi-am scos telefonul la timp pentru a face un film.”

Imaginea a fost capturată inițial în 2016, dar a reapărut pe YouTube în această săptămână, unde a înregistrat mii de vizualizări.

Am văzut obiectul depășind avionul jet supersonic pentru aproximativ 10 secunde apoi i-am pierdut printre copaci“, a adăugat martorul.

ozn si avion

Am fost foarte entuziasmat și în același timp frustrat. Am simțit că am fost martor la ceva foarte greu de respins ca pe un “balon meteo” sau ca pe un alt tip de aeronave.”

La scurt timp după ce avionul militar și OZN-ul au ieșit din raza mea vizuală, am văzut încă trei avioane militare supersonice și 1 elicopter care zburau în aceeași direcție (după părerea mea, urmărind OZN-ul)“.

Dar nu toți spectatorii au fost convinși că videoclipul a fost o dovadă a vizitatorilor străini, mulți dintre ei considerând că obiectul neidentificat a fost doar un alt avion.

Un telespectator a comentat: “Sunt două avioane care zboară la altitudini diferite, unul creând un traseu dens de vapori“. Sursa: mirror.co.uk. Traducerea și adaptarea aktualnews.ro

Iată și imaginile:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments