Polenul – sursa de nutrienți pentru întregul organism! Are efecte curative deosebite

Polenul – sursa de nutrienți pentru întregul organism! Are efecte curative deosebite

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, SANATATE
2158
Comentariile sunt închise pentru Polenul – sursa de nutrienți pentru întregul organism! Are efecte curative deosebite

Polenul este un produs apicol cu calități nutritive excepționale. Este recomandat pentru toate vârstele și poate compensa deficitul de vitamine și minerale din organism cu circa 30 de grame de polen.

Granulele de polen conțin până la 250 de substanțe adunate de albine din diferite specii de plante. Au fost identificate de cercetători proteine, aminoacizi, acizi grași, vitamine, macro-nutrienți (calciu, fosfor, magneziu, potasiu), micronutrienți (fier, cupru, zinc, mangan, seleniu), compuși fenolici, enzime, coenzime, flavonoide și bioelemente.

S-a demonstrat că polenul are acțiuni antioxidante, antifungice,antimicrobiene, antivirale antiinflamatoare, analgezice, antialergice,anticancerigene și hepatoprotectoare.

Consumând granule de polen puteți trata distonia vegetativă și reglați activitatea hormonală și a sistemului nervos. Produsul apicol în cauză se recomandă persoanelor care suferă de varice, datorită conținutului de rutoziol, substanță cu efecte vasculotrofice.

Polenul cel mai bun este cel poliflor crud. Se poate consuma și cu miere și propolis. Sursa:lataifas.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments