Dupa episodul cu ursul vine cel cu VACA. Aceasta este făcută PACHET si carată zeci de kilometrii în portbagajul unei Dacii

Dupa episodul cu ursul vine cel cu VACA. Aceasta este făcută PACHET si carată zeci de kilometrii în portbagajul unei Dacii

- in DE ACTUALITATE, NEWS
2061
Comentariile sunt închise pentru Dupa episodul cu ursul vine cel cu VACA. Aceasta este făcută PACHET si carată zeci de kilometrii în portbagajul unei Dacii

Scene de coșmar surprinse marți, in localitatea buzoiana Smeeni. O vaca a fost legata fedels si înghesuita in portbagajul unei Dacii, care s-a plimbat cu ea asa preț de câțiva zeci de kilometri prin Buzau.

Pe imaginile surprinse de cameramanul TV BUZAU se observa cum vaca este pur si simplu schingiuită pentru a putea încăpea în portbagajul Daciei.

Nu se știe exact distanta pe care a fost transportat bietul animal de către autoturismul înmatriculat in Braila, însa potrivit celor de la TV Buzau,  imaginile au fost filmate undeva intre localitățile buzoiene Bradeanu si Smeeni, de acolo de unde s-ar părea ca sunt și o parte din bărbații care sunt surprinși pe imagini.

Potrivit jurnaliștilor, bărbații au fost extrem de iritați de faptul ca sunt filmați, iar la un momentdat au oprit autoturismul pentru a atrage atenția cameramanului sa oprească înregistrarea, acestia aruncând chiar si câteva înjurături la adresa lui.

Urmărirea a continuat si văzând ca nu este slabit din ochi de cameraman, șoferul daciei a virat pe un drum lăturalnic in localitatea Smeeni, in încercarea de a-si pierde urma si a scăpa de camera de luat vederi.

Imaginile surprinse de cameramanul buzoian au ajuns imediat si la ochii celor de la Directia Sanitar Veterinara Buzau, precum si la Politia Buzau. Cele doua instituții au declanșat cercetări pentru a-i identifica pe transportatorii fără mila si pentru a-i amenda.

In urma anchetei, autoritățile vor afla dacă animalul a supraviețuit călătoriei in portbagaj.

Iata mai jos imaginile cu biata legata si înghesuita in portbagaj.

loading...

Facebook Comments