În sfârșit, s-au afișat împreună! Unde au fost surprinși Smiley și Gina Pistol. Dovada e clară: foto

În sfârșit, s-au afișat împreună! Unde au fost surprinși Smiley și Gina Pistol. Dovada e clară: foto

- in MONDEN
1268
Comentariile sunt închise pentru În sfârșit, s-au afișat împreună! Unde au fost surprinși Smiley și Gina Pistol. Dovada e clară: foto
gina-pistol-si-smiley

Au fost văzuţi de multe ori împreună, ba plecând în vacanţă, în Thailanda, ba la concerte, însă nici unul nu vorbeşte pe şleau despre amorul lor, potrivit mediafax.ro.

Acum, cei doi au fost surprinşi de paparazzi la Mamaia, într-un club în care se relaxau în compania unor prieteni.

gina-smiley

Smiley a fost insarcinat cu datul startului la distractie pe Litoral. Cantaretul a avut un concert de zile mari intr-un club de fite din Mamaia. Apoi, Smiley a avut tot weekendul liber pentru a petrece alaturi de femeia pe care o iubeste. Si anume Gina Pistol, iubita pe care o are din 2017.

Zilele acestea, Smiley a sustinut un super concert pe Litoral, supă care a petrecut cu Gina Pistol și alți prieteni până dimineață.

Recent, la un eveniment de modă, a fost întrebată dacă ea şi Smiley au vorbit despre căsătorie.

“De măritat nu ştiu, nu îmi fac planuri! Sunt sigură că Dumnezeu are el grijă şi de asta. Consider că în viaţă nimic nu este întâmplător!”, a spus Gina Pistol, potrivit mediafax.ro.

Într-un interviu în urma căruia ne putem da seama un pic mai bine ce fel de om este Gina Pistol, fostul iepuraș Playboy a vorbit deschis despre aspecte mai puțin cunoscute ale vieții ei, inclusiv despre momentele când preferă să facă amor cu partenerul ei.

„Amor… Seara! Dar nici dimineața nu e rău…”, a spus, zâmbitoare, iubita lui Smiley, în interviul acodat alistmagazine.ro. Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments