Vă mai aduceți aminte de țigările Carpați? Au ajuns de colecție pentru nostalgici. Cu cât se vinde un pachet?

Vă mai aduceți aminte de țigările Carpați? Au ajuns de colecție pentru nostalgici. Cu cât se vinde un pachet?

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, LIFESTYLE
3729
Comentariile sunt închise pentru Vă mai aduceți aminte de țigările Carpați? Au ajuns de colecție pentru nostalgici. Cu cât se vinde un pachet?

Astăzi, țigări fără filtru găsiți cu greutate în România, mai ales dintre cele ale căror mărci nu mai sunt pe piaţă. Pentru colecţionari, un pachet de ”Carpaţi din ”Epocă de Aur” a ajuns la un preț destul de mare.

Pe vremuri, un pachet de ţigări ”Carpaţi”, fără filtru, costa 3,25 lei și se cumpăra din  ”Tutungerii”, în timp ce ţigările de import (vândute pe sub mână) ajungeau la 12 lei. Acum, pachetul ”Carpaţii” valorează de cel puţin 10 de ori mai mult ca pe vremea lui Nicolae Ceauşescu.

Motiv valorii crescute se datorează faptului  că ţigările ”Carpaţi” au devenit de colecţie, nu se mai fabrică de aproape 15 ani. Nostalgicii își pot achiziţiona pachetul de țigări pe un site de publicitate.

Un bărbat din Satu Mare a dat un anunț, care a stârnit reacții online. Tânărul a postat o imagine cu un pachet de țigări Carpați, pe care vrea să-l vândă cu 30 de lei. Altii cer mult mai mult.

loading...

Facebook Comments