Licoarea miraculoasă – ajutor pentru fumători! Cojile din care se prepară au efect tonifiant pentru întregul organism

Licoarea miraculoasă – ajutor pentru fumători! Cojile din care se prepară au efect tonifiant pentru întregul organism

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, LIFESTYLE, SANATATE
2873
Comentariile sunt închise pentru Licoarea miraculoasă – ajutor pentru fumători! Cojile din care se prepară au efect tonifiant pentru întregul organism

Secretul acestui remediu îl reprezintă coaja de la nucă. Va trebui să prepari un “ceai” din cojile lemnoase de nucă.

O astfel de licoare, pentru o zi, se obține din coaja de la o nucă si 300 de ml de apă.

Preparare

Pune apa în ibric, apoi adăugă cojile. Fierbe conținutul până scade la 200 de ml, apoi lasă fiertura să se răcească. Ceaiul se va consuma rece. Fiind amar, pentru a-l îndulci pune o linguriță de miere în cana din care bei.

Consumat zilnic, pe stomacul gol, timp de 30 de zile, va avea un efect uimitor asupra plămânilor, pentru că elimină substanțele nocive inhalate datorită fumatului. De asemenea va elimina si blocajele arterelor, stimulând fluxul sanguin. Specialiștii spun că micșorarea arterelor este un semn al otrăvirii cronice cu nicotină!

Este indicat să nu oprești consumul acestui “ceai” după cele 30 de zile, deoarece el contribuie în timp la reglarea tensiunii și la eliminarea anginei pectorale.

Dacă ții la sănătate, și chiar nu te poți lăsa de fumat, ai de acum un aliat care va reduce efectele nocive provocate de fumat! Sursa: secretele.com

Citeste si:

Un nou tip de imunoterapie învață sistemul imunitar să distrugă tumorile canceroase

loading...

Facebook Comments