Donald Trump a facut o GAFA MACABRA cu văduva unui soldat căzut la datorie. Ce i-a spus la telefon

Donald Trump a facut o GAFA MACABRA cu văduva unui soldat căzut la datorie. Ce i-a spus la telefon

- in EXTERNE
1107
Comentariile sunt închise pentru Donald Trump a facut o GAFA MACABRA cu văduva unui soldat căzut la datorie. Ce i-a spus la telefon

Președintele Donald Trump a devenit din nou ținta criticilor americanilor, după ce a făcut o remarcă foarte nepotrivită la adresa unei văduve, care tocmai își înmormânta soțul, căzut la datorie într-o misiune militară în Niger.

Trump a sunat-o pe femeie pentru a-și prezenta condoleanțe față de moartea sergentului La David Johnson, potrivit CBS4 News.

I-a spus soției, Păi, cred că știa în ce s-a băgat. Cât de insensibil poate fi?” a declarat Frederica Wilson, un politician care se afla lângă văduvă atunci când a sunat președintele SUA.

Donald Trump era deja criticat pentru faptul că nu contactase mai repede familiile soldaților căzuți la datorie în atacul din Niger, din 4 octombrie.

Conform reprezentanților armatei SUA, atunci când s-a produs atacul, Forțele Speciale ale lui Johnson îi asistau și îi consiliau pe nigerieni, care negociau cu grupări teroriste. Forțele militare americane și nigeriene se aflau pe punct de plecare împreună cu lideri ai unor triburi, când au fost atacați de 40-50 de militanți, despre care se bănuiește că sunt afiliați Statului Islamic.

Sergentul Johnson și alți 3 soldați americani au fost uciși. De asemenea, 4 nigerieni și-au pierdut viețile în urma atacului, iar alți 2 americani au fost răniți. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

soldat cazut la datorie in nigeriaFOTO: Sergent La David Johnson

 

loading...

Facebook Comments