Pustiul asta de 12 ani e absolut fenomenal! A plecat de unul singur in vacanta in Bali, dupa ce s-a suparat pe parintii lui. E incredibil cum i-a reusit planul. VIDEO

Pustiul asta de 12 ani e absolut fenomenal! A plecat de unul singur in vacanta in Bali, dupa ce s-a suparat pe parintii lui. E incredibil cum i-a reusit planul. VIDEO

- in EXTERNE
1110
Comentariile sunt închise pentru Pustiul asta de 12 ani e absolut fenomenal! A plecat de unul singur in vacanta in Bali, dupa ce s-a suparat pe parintii lui. E incredibil cum i-a reusit planul. VIDEO

Un pusti de numai 12 ani s-a suparat pe parintii sai dupa o cearta si a plecat de unul singur in Bali. Copilul a reactionat intr-un mod in care cu siguranta parintii sai nu se asteptau, iar dupa ce s-a certat cu acestia a decis sa plece in vacanta in Bali, in Indonezia, ca sa isi uite supararile. Planul sau a fost atat de bine pus la punct, incat a reusit sa suprinda pe toata lumea.

Baiatul originar din Sydney, in Australia, a dat dovada de foarte multa imaginatie, desi multi copii de varsta lui aleg sa nu mai vorbeasca cu parintii lor o perioada sau doar sa stea inchisi in camera, daca exista momente tensionate.

baiat Bali

Baietelul de 12 ani s-a prezentat cu numele de Drew atunci cand a ajuns la aeroport si a reusit sa isi faca o rezervare pentru zborul in Bali cu ajutorul cardului de credit al mamei sale, pe nume Emma. Copilul a ales o linie aeriana care le permitea minorilor sa calatoreasca neinsotiti si a urcat initial in avion spre Perth, acolo unde a facut o escala.

Pustiul a povestit ca a pacalit-o pe bunica lui sa ii dea pasaportul, dar si ca in dimineata in care a plecat in vacanta in Bali le-a spus parintilor lui ca merge spre scoala. Dupa ce a mers cu scuterul pana la gara, el a luat un tren spre aeroport. Drew a mai mentionat ca doar o singura data i-a fost cerut sa isi arate actele, cand a facut escala in orasul Perth.

A putut sa isi dovedeasca identitatea cu ajutorul carnetului sau de elev pe care l-a aratat functionarilor din aeroport. Totodata, el si-a facut rezervari la hotelul All Seasons din Bali, cu ajutorul cardului de credit al mamei sale.

Pustiul si-a planuit atat de bine vacanta in Bali, incat le-a dat mari batai de cap si parintilor sai, care incepusera sa il caute disperati. Acestia au primit o atentionare de la scoala la care mergea baiatul, pentru ca nu se prezentase la ore.

Mama lui, Emma, a descoperit ca baiatul ei e in vacanta in Bali, dupa ce a cautat in istoricul cautarilor de pe internet facute de Drew, si au cerut bancii sa monitorizeze cardul de credit. „Mi-a fost cerut doar carnetul de elev si pasaportul, ca sa pot dovedi ca am varsta de 12 ani. A fost grozav pentru ca imi doream mult sa plec intr-o aventura”, a povestit baiatul, potrivit news.com.au.

Cand a ajuns la hotelul din Bali si a vrut sa se cazeze, pustiul le-a spus angajatilor ca a sosit mai devreme, dar in scurt timp urmeaza sa ajunga si sora lui. Planul sau a fost atat de bine pus la punct, incat el n-a dat nicio clipa de banuit ca a calatorit de unul singur. Cea care a mers sa il recupereze, dupa ce baiatul s-a bucurat de o vacanta de patru zile, a fost mama lui.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments