Casa asta se construiește singură în 10 minute și o poți muta oricând. VIDEO

Casa asta se construiește singură în 10 minute și o poți muta oricând. VIDEO

- in INEDIT
1735
Comentariile sunt închise pentru Casa asta se construiește singură în 10 minute și o poți muta oricând. VIDEO
casa pliabila

Ți-o fi trecut prin cap de mai multe ori să te muți în ultimii ani. Poate mai aproape de birou, poate mai aproape de vreo gură de metrou, poate într-o zonă mai liniștită. Eh, dac-ar fi așa simplu… DAR ASTEAPTA! Teoretic, cu o casă pop-up chiar E așa simplu.

Cei de la Ten Fold Engineering îți pot trimite prin camion noua ta casă direct pe terenul unde vrei s-o asamblezi. Unde vrei să se asambleze singură, pardon. Procesul durează vreo 10 minute, timp în care locuința se extinde până la 64 mp.

20 mp pot fi folosiți pentru a depozita mobilierul și ce altceva îți mai trebuie, câtă vreme casa e „pliată”. Pereții interiori pot fi rearanjați după cum ai chef, ceea ce face casa pop-up la fel de „personalizabilă” ca un sistem Android.

N-are nevoie de fundație, n-ai de ce să asamblezi o echipă de muncitori. Tot ce-ți trebuie e o bormașină cu acumulator care să pună în funcțiune toate rotițele sistemului, iar treaba e ca și rezolvată.

130.000 $ e prețul de pornire al unei astfel de bijuterii, adică în jur de 505.500 lei. Rezonabil, având în vedere că – teoretic – nu-ți mai trebuie vreodată altă casă. Doar alt teren, eventual.

Căsuțele pop-up sunt utile nu doar pe post de locuințe, ci pot găzdui expoziții, magazine, clinici, restaurante… Cam orice-ți trece prin minte, de fapt. Astea sunt rulotele secolului XXI. Sursa: noizz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments