Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, o nouă profeție adeverită. Ce mesaj nou are pentru români

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, o nouă profeție adeverită. Ce mesaj nou are pentru români

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SOCIAL
2061
1
maria ghiorghiu

Se pare că profețiile clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu se adeveresc, una câte una. După drama de la Colectiv și atacurile din Siria, clarvăzătoarea a scris cu mult timp înainte că iarna se va prelungi și că primăvara – vara aceasta vom simți din nou frigul. După Paște, femeia a scris o nouă profeție pe blogul personal: „ard trupurile noastre”.

Maria Ghiorghiu: „Ard trupurile noastre!”

„Doar ce mă băgasem în pat și-mi doream să adorm puţin și iată cum glasuri multe suferinde, strigau după ajutor, plângeau și se tânguiau.

Deci, auzeam glasuri care strigau ân cor aşa: „Ard trupurile noastre! Arde inima în noi cu tot cu trup! Ard inimile noastre, ard trupurile noastre!”

Dragii mei, ce se va întâmpla cu acești oameni, cine le va da foc și de ce, eu nu cunosc. Cert este că vom auzi de oameni morți, de oameni arşi și suferinzi.

Din nefericire, „OPERAȚIUNEA COLECTIV „se va repeta și vor muri iarăși oameni nevinovați.

Această tragedie, fraților, se poate întâmpla în orice ŢARĂ, în orice loc aglomerat.

Trebuie să fim cu ochii într-o mie de părți atunci când plecăm de acasă și ne aflăm într-un loc foarte aglomerat.

Sî ne rugăm fraților ca să fim păziţi și ocrotiți de tot răul. Amin”, este mesajul Mariei Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei despre tragedia de la Colectiv înainte să se petreacă, dar și despre războiul din Siria ori despre o mare înmormântare, înainte de trecerea în neființă a Ilenei Ciuculete. Tot recent, femeia a scris pe blog că iarna se va întoarce, înaintea anunțului meteorologilor.

sursa: romaniatv.net

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. Cum naiba se face ca toate acestea ne sunt spuse dupa ce se intampla ,iar asta ce inseamna ,inseamna ca cel ce posteaza este un dobitoc.

Comments are closed.