Mesaj extrem de dur la adresa României: ”Astăzi e ziua mea de eliberare de putrefacția din România voastră”!

Mesaj extrem de dur la adresa României: ”Astăzi e ziua mea de eliberare de putrefacția din România voastră”!

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, INEDIT, LIFESTYLE, SOCIAL
2278
2
george-angelescu

Un român din Lugoj, emigrat în Canada în urmă cu aproape 30 de ani, are mesaj extrem de dur la adresa României, pe care a părăsit-o încă de pe vremea comunismului și de care se simte scârbit, scrie banatulazi.ro.

Iată ce mesaj a postat pe Facebook George Angelescu. La câteva ore de la publicare, probabil ca urmare a numeroaselor comentarii primite, Angelescu a șters postarea.

Astăzi, la mine în Calgary, orașul meu și țara mea și a strănepoților mei, Canada, este doar 4:35, după-amiaza de 19 august, 2017. În aproape 30 de ani de când am fugit din România voastră și Lugojul meu (am fugit foarte tânăr), am venit acolo DOAR o singură dată. Ca în fiecare an, 19 august este o zi emoțională pentru mine. Atunci puteam fi împușcat, ca prietenii mei la ale căror coșciuge am plâns înainte. Pe unii i-au adus împușcați de pe graniță. Pe alții i-au îngropat în gropi comune, ca cea de la Halinga, Turnu Severin. Să vă fie rușine, jegurilor de români mincinoși, prefăcuți și infantili intelectual. Nu toți. Ați distrus și distrugeți viitorul viitorului strănepoților voștri, fiindcă sunteți anormali.

Astăzi este Ziua mea de Renaștere. Pe 19 august am fugit de voi și de România voastră afectată de maladia care v-a cuprins sufletele și creierele bolnave. Nu mai aveați urechi să înțegeți ce vă transmiteam. Erați surzi și muți la mesajele noastre, infantililor care azi vă dați rotunzi. Înjurați, dar nu aveți sânge în voi. Sunteți goi, lași, perverși și prefăcuți.

Azi se împlinesc ani de când am fugit de voi și de România voastră. Astăzi sunt mândru și mulțumesc Dumnezeului meu, în care cred, că mi-a ascultat rugăciunile, întotdeauna. Mă rugam ca un descreierat pe granița voastră română să nu mă împuște și au trecut trei soldați pe lângă noi și nu ne-au împușcat. Am fost trei. Eu, Adi de la Gruni și Doru din Lugoj. A fost pe 19 august. A ieșit luna plină, că noi am calculat greșit, din cauza emoțiilor și fricii de moarte. A fost teribil. Voi ați fost lași. M-am făcut plat, una cu pământul, și am zis ”Doamne, împușcă-mă, dacă atâta valorez, și știu că românul își vinde și pe mă-sa pentru 7 zile de permisie”. M-am rugat, cum mă rog și acum. Ați fost trădători. Noi am fost luptători.

Astăzi, 19 august, e Ziua mea de la eliberarea de putrefacția din România voastră.

Potrivit sursei citate, George Angelescu a făcut parte, pe când era încă în România, din Cenaclul Alter Ego din Lugoj, iar acum, în Canada, este producător executiv, regizor, scenarist și senior editor la o televiziune ce difuzează un serial educațional pe care el l-a scris.

UPDATE: La câteva ore de la publicare, probabil ca urmare a numeroaselor comentarii primite, Angelescu a șters postarea.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments

2 Comments

  1. toti am trait rau in perioada comunismului….am muncit mult, am stat in frig si fara curent electric si flamanzi,,,,,dar nu am murit ….nu a fost mai rau …ca pe front(in razboi)….iar unii rebeli , care erau certati cu munca…nimic nu le convenea si=au luat lumea in cap…..un singur vis aveau ….sa ajunga afara….unii au reusit …altii ba…..am intalnit oameni care au fugit din tara in regimul vechi si au revenit dupa….explicandu-mi ce bine e afara ,dar manca conserve de la gunoi care erau expirate…..ca nici acolo nu se lipea munca de ei….adevarul e ca multe lepre care au emigrat ….au aruncat cu noroi in tara in care s-a nascut a crescut si sa educat ….( scoala ) pe gratis ……astora ar trebuii ridicata cetatenia romana …astia-s mai tradatori decat cei din tara (politicieni ).

  2. ….!!!!!…..Astăzi, la mine în Calgary, orașul meu și țara mea și a strănepoților mei Canada, ….. Să vă fie rușine, jegurilor de români mincinoși, prefăcuți și infantili intelectual. Nu toți. Ați distrus și distrugeți viitorul viitorului strănepoților voștri, fiindcă sunteți anormali.
    …George Angelescu, ….am fost angajat in Canada, Windsor Ontario, 42 de luni,’99/2000- 2001-2004, recrutat cand aveam 55 de ani, puteam sa raman acolo, am castigat bani frumosi, fata de ofertele romanesti, cu o munca prestata la nivelul exigentei maxime cerute de firma, si cand am terminat lucrarea, am revenit in tara, fara cea mai mica parere de rau. …apropo de “jegurilor de români mincinoși” …am convingerea ca ….faci parte din plin, din acea categorie de oameni la, care te referi!!!! ….si pot confirma ca si acolo am intalnit, destule JEGURI…. ei au ramas acolo ca au gasit un mediu propice de a continua sa fie “….JEGURI” …denigrand originea, tara care la educat Gratuit, sa fie competitiv la nivelul cerut, …..nici-o scuza nu ai si sigur, ROMANIA nu a pierdut, ba chiar as spune ca -A CASTIGAT- ca de asemnea oameni nu-i nevoie aici!!!! …si daca as putea, dar sper ca autoritatile sa observe, afirmatiile tale denigratoare, si sa-te pedepseasca cu interzicerea revenirii in tara, pentru ce-ai afirmat o meriti!!!!

Comments are closed.