ALIMENTATIA lui Iisus si a apostolilor tinuta secret pentru a impiedica omul sa ia contact cu DIVINITATEA

ALIMENTATIA lui Iisus si a apostolilor tinuta secret pentru a impiedica omul sa ia contact cu DIVINITATEA

- in MISTER
3275
Comentariile sunt închise pentru ALIMENTATIA lui Iisus si a apostolilor tinuta secret pentru a impiedica omul sa ia contact cu DIVINITATEA
Iisus

Informatia potrivit careia Iisus si apostolii sai erau vegetarieni este pastrata cu grija mare cu toate ca nu doar textele apocrife o confirma. Ocolirea acestui subiect fascinant de catre fetele bisericesti e mai mult decat suspecta deoarece este de notorietate faptul ca sfintii parinti de pe Muntele Athos sunt vegetarieni, ba chiar mai mult majoritatea sunt raw vegani, adica se alimenteaza doar cu fructe, legume, uleiuri si seminte netratate termic, alimentatie identica cu cea a Domnului Iisus si a apostolilor sai!

E deosebit de important insa sa intelegem si de ce? De ce aceasta alimentatie a fost recomandata de catre Iisus ? De ce aceasta alimentatie a fost urmata de catre apostoli? Multi oameni sustin, mai ales unii medici, ca inca nu s-ar cunoaste cu exactitate modul de functionare al organismului uman si ca stiinta e intr-un continuu proces de descoperire in acest sens.

Cu toate aceste CARTEA TEHNICAde buna functionare a organismului uman a fost scrisa acum mult, mult timp…si ea este BIBLIA!!! Departe de a fi un crestin desavarsit si nici pedeparte un practicant religios am ramas placut surprins sa descopar urmatoarele…

(Geneza 1:29) “V-am dat orice iarba ce face samanta ( cereale si leguminoase)…si orice pom care are in el rod cu samanta (fructele)…aceasta sa fie hrana voastra.” Ulterior Dumnezeu a suplimentat alimentatia cu IARBA DE PE CAMP ( Geneza 3:18) adica zarzavaturile si legumele!

In (Leviticul 3:17) Dumnezeu ne avertizeaza ” Aceasta este o lege vesnica pentru urmasii vostri, cu niciun chip sa nu mancati grasime!”

Aceasta lege e imposibil de respectat daca consumi carne deoarece: Carnea de vita contine 22-30% grasime, cea de porc macra 32% grasime, cea de miel 22% iar cea de pasare intre 14-20% grasime. Stiinta medicala azi recunoaste ca la stocarea moleculelor de grasime saturata, monogliceride, trigliceride, colesterol…colesterolul rau(LDL) este transportat prin artere si se depune in peretii vaselor de sange, facandu-le rigide si ingustandu-le diametrul. Fara sa bagi de seama, te trezesti cu o boala de inima abia cand vasele sunt 75-80% infundate…si atunci te intrebi de ca te-a pedepsit Dumnezeu!

Nu e singura problema majora generata de consumul carnii dar asupra aspectului medical voi reveni alta data, scrie inforor.com.

“Am venit sa pun capat sacrificiilor de animale, iar daca voi nu va opriti a mai face sacrificii, mania lui Dumnezeu (legea cauzei si efectului) nu va va lasa in pace.“ Isus, citat din Epifanie, Fanarionul 03:16.

“Mila voiesc, iar nu jertfa!” Matei 9:13

Si-i invata si zicea: „Oare nu este scris: „Casa Mea se va chema o casa de rugaciune pentru toate neamurile”? Dar voi ati facut din ea o pestera de talhari.” Marcu 11:17

Apostolii erau vegetarieni!

Textele antice, care nu au fost incluse in canoanele Bibliei, spun urmatoarele:

Petru:

“Traiesc cu paine si masline, pe care eu doar rareori adaug o leguma.” Clementine Omilii XII, 6; rec. VII, 6

Pavel:

“Isus ma instruit sa nu consum carne si sa beau nici vin, ci numai paine, apa si fructe, asa incat sa fiu gasit curat atunci cand vrea sa vorbeasca cu mine.” Toledoth Jeschu, Editia Krauss, Berlin 1902, p. 113, Paul

Matei:

“Matei a trait cu seminte, fructe din copaci si legume, fara carne.”

Clemens von Alexandria,

Paidagogos II, 1:16

Ioan:

“Ioan niciodata nu a mancat carne” Istoric al Bisericii, Hegesipp conform lui Eusebiu,Istoria Bisericii II 2:3

Iacov:

“Iacov, fratele Domnului, a trait cu seminte si plante si nu s-a atins nici de carne, nici de vin.” Epistulae ad Faustum XXII, 3

Sunt insa mult mai multe texte care confirma acest aspect al alimentatiei avute de Iisus si apostoli, insa in sprijinul acestor texte sta chiar Biblia!

Si mai e ceva …cum credeti ca Iisus ar fi incalcat poruncile si avertismentele Biblice atata vreme cat El a afirmat ca a venit sa intareasca legea, nu sa o slabeasca! Intradevar sunt aspecte mai putin cunoscute precum revolta evreilor din desert in timpul exodului, revolta generata de interdictia de a se consuma carne, interdictie impusa de catre Moise poporului sau.

Moise a fost pus atunci in situatia de a ridica interdictia, …si a ridicat-o! Ca o paralela, Ceausescu era convins ca in Romania consumul de carne e foarte redus datorita constiintei ridicate a poporului si ca urmare a fost depasit de evenimente!

Revenind insa la Moise putem gasi ulterior in Biblie, istoric vorbind, ridicarea interdictiei totale de a consuma carne…( Deuteronomul 12:15)”Cand vei dori sa injunghii vite si sa mananci carne,…sa mananci din ele cum se mananca din caprioara si din cerb” ADICA doar cate putin! sursa: cocoon.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments