INCONȘTIENȚĂ în stațiunea Mamaia ! Bebeluș pus să conducă mașina ! Au urmat replici dure : „Băi jegosule!” – VIDEO

INCONȘTIENȚĂ în stațiunea Mamaia ! Bebeluș pus să conducă mașina ! Au urmat replici dure : „Băi jegosule!” – VIDEO

- in DE ACTUALITATE, SOCANT, SOCIAL
1242
Comentariile sunt închise pentru INCONȘTIENȚĂ în stațiunea Mamaia ! Bebeluș pus să conducă mașina ! Au urmat replici dure : „Băi jegosule!” – VIDEO
bebeluș

Imagini halucinante, surprinse în stațiunea Mamaia. Un bărbat așezat un bebeluș la volan, în timp ce mașina era în mers. Totul a fost surprins de un alt participant la trafic, care a înregistrat momentul, dar și schimbul de replici care a urmat.

Șoferul unei mașini cu numere de înmatriculare de Gorj a fost văzut în trafic în timp ce-și ține bebelușul în brațe, la volan, potrivit Replicaonline.ro.

Contrariat fiind, bărbatul l-a întrebat pe șoferul teribilist de ce și-a pus copilul la volan. Inițial, șoferul a refuzat să recunoască acest lucru, însă când i s-a adus la cunoștință că a fost filmat pentru că i-a pus viața în pericol bebelușului, a venit și replica: „Băi jegosule!”

Individul a fost identificat la scurt timp de către polițiștii din Constanța. Bărbatul în vârstă de 28 de ani, din Constanța, s-a ales cu dosar penal pentru încredințarea autoturismului unei persoane care nu deține permis de conducere, mai exact, fetiței sale de doar un an.

„Cu o pedeapsă cuprinsă între 6 luni și 3 ani sau cu amendă se poate alege şi persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) sau sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive” , potrivit Art. 335 din NCP, al. 3.

loading...

Facebook Comments