O sa ne lipsiti, maestre! Anuntul trist facut despre actorul Gheorghe Visu alias “State de Romania”: “Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad”

O sa ne lipsiti, maestre! Anuntul trist facut despre actorul Gheorghe Visu alias “State de Romania”: “Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad”

- in MONDEN
1480
Comentariile sunt închise pentru O sa ne lipsiti, maestre! Anuntul trist facut despre actorul Gheorghe Visu alias “State de Romania”: “Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad”
state de romania

Anuntul ca „State de Romania” se retrage a fost dat chiar de Gheorghe Visu, actorul care a dat viata celebrului personaj de telenovela. Inaintea spectacolului „Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”, din 8 martie, de la Teatrul Odeon, Visu a facut un anunt surprinzator.

„State de Romania” se retrage. Fiica lui il va face bunic

“Vania… “, poate că ultimul spectacol”, a postat Gheorghe Visu, care are 66 de ani. „De ce ultimul?”, a intrebat un admirator. „Andreea face un bebe”, a explicat actorul, care a vorbit despre fiica sa ce va naste, el urmand sa devina bunic cat de curand.

„State de Romania” se retrage: “Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad”

Fanii nu au primit bine vestea ca „State de Romania” se retrage. „Maestre, inca pe atitia ani sa mai jucati teatru si filme pa citi ani ati jucat pina acuma, faceti parte din generatia celor mai buni actori pe care ia avut Romania, multi ani inainte si sanatate…Nu se poate! Eu nu am apucat sa va vad…”, i-au transmis fanii lui Gheorghe Visu. Sursa: wowbiz.ro

gheroghe visu

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments