Adevărul despre căsnicia Israelei: era un iad! Dumnezeule, abia acum s-a aflat ce îi făcea Liviu, ți se rupe sufletul… “Mi-a pus mâna în gât…” Declarațiile incendiare

Adevărul despre căsnicia Israelei: era un iad! Dumnezeule, abia acum s-a aflat ce îi făcea Liviu, ți se rupe sufletul… “Mi-a pus mâna în gât…” Declarațiile incendiare

- in MONDEN
1000
Comentariile sunt închise pentru Adevărul despre căsnicia Israelei: era un iad! Dumnezeule, abia acum s-a aflat ce îi făcea Liviu, ți se rupe sufletul… “Mi-a pus mâna în gât…” Declarațiile incendiare
israela declaratii

Regretata Israela Vodovoz a fost foarte des judecată de către bărbați, dar și de către români în general, mai ales după ce s-a căsătorit în anul 2008 cu Liviu Arteni, un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea. Totuși, deși totul părea să fie o poveste de amor ca în filme, totul a durat numai câțva ani.

După divorț, Israela a povestit că a trăit un adevărat iad alături de soțul ei mai tânăr, fiind victima violenței domestice. În plus, fosta balerină a scris și o carte despre suferința îndurată, potrivit a1.ro.

Iată ce povestea,referitor la acest subiect, Israela însăși, în anul 2016: „M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine. Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap. A ameninţat că taie beregăţile la toţi. O dată m-a ţinut două ore pe scaun, nu aveam voie să merg la toaletă, trebuia să mă uit la el şi apoi mi-a pus mâna în gât, m-a aruncat cu scaunul şi am căzut cu faţa în jos. Dantura s-a spart. Aşa am ajuns şi cu coaste rupte”, spunea Israela.

Însă asta nu este totul, nici în copilărie nu a fost mai bine. În urmă cu ceva vreme, Israela povestea cum ea și sora ei au fost agresate de către mama lor: „Eu am fost un copil nedorit, născut după al doilea RM, mai mică decât sora mea cu 15 ani…Mama mea, o femeie frustrată, nervoasă, violentă, și-a descărcat violența peste noi, mai ales peste sora mea. Mama a bătut-o crunt pe sora mea ca să nu mai plângă și să nu se mai scarpine în cap, din cauză că a luat la vârsta de 5 ani păduchi. La 14 ani, mama, după ce a jignit-o făcând-o prostituată, a dus-o la ginecolog să vadă dacă e virgină. Era, dar abuzurile au continuat. Sora mea a fugit de acasă. La vârsta de trei ani m-a scos din ghearele mamei mele. La vârsta de 14 ani am ajuns să realizez că mama ar trebui să fie blândă”, a declarat Israela, cu sinceritate.
Israela Vodovoz, în vârstă de 67 de ani, a fost găsită moartă după ce timp de 5 zile nimeni nu mai reușise să o contacteze. A fost găsită în baie, dezbrăcată. În acest moment, se iau în calcul toate ipotezele: omor, sinucidere sau accident, potrivit libertatea.ro.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments