Numărul pentru care Andi Moisescu a apăsat BUTONUL DE AUR la “Românii au talent”. I-a trimis direct in SEMIFINALĂ: “Cred că momentul vostru a venit”. Credeți că meritau?

Numărul pentru care Andi Moisescu a apăsat BUTONUL DE AUR la “Românii au talent”. I-a trimis direct in SEMIFINALĂ: “Cred că momentul vostru a venit”. Credeți că meritau?

- in MONDEN
1200
Comentariile sunt închise pentru Numărul pentru care Andi Moisescu a apăsat BUTONUL DE AUR la “Românii au talent”. I-a trimis direct in SEMIFINALĂ: “Cred că momentul vostru a venit”. Credeți că meritau?
andi moisescu

Andi Moisescu a oferit în cea de-a treia ediția a show-ului Românii au talent al doilea Golden Buzz al sezonului 8, un număr special, care i-a vrajit pe toți cei prezenți în sală prin energia transmisă.

Scena Românii au talent este locul în care toate dorințele prind viață, iar talentul autentic este prezentat în toate formele sale surprinzatoare. Vinerea aceasta, Andi Moisescu a ales originalitatea. Juratul a apasat butonul auriu pentru unul dintre cele mai surprinzatoare numere din sezonul cu numarul 8.

Dansatorii de breakdance de la Ripperz Crew sunt cei care l-au impresionat peste măsură pe juratul Românii au talent. Grupul se numește așa pentru că la începutul carierei a fost o trupă bătăioasă, iar la competițiile de breaking era tot timpul grupul care se lupta cu toată lumea.

Suntem priviți ca niște spintecători! Niște oameni care vor să rupă scena!“, a declarat unul dintre dansatorii Ripperz Crew.

Ripperz Crew

Grupul s-a format în 2006 în Odobești. Cu 11 ani în urmă, mai exact pe 21 septembrie. “Îți dorești să fii cineva, chiar dacă vii dintr-un oraș mic”, a povestiti unul dintre membrii trupei cu puțin timp înainte de a intra pe scena Românii au talent.

Cred că momentul vostru a venit!“, a spus Andi Moisescu înaite să apese Golden Buzz-ul.

Dupa ce a apăsat butonul auriu, Andi Moisescu a declarat că se simte atras de cultura hip-hop și a dorit să îi încurajeze pe baieți să își urmeze visul. Juratul i-a trimis pe dansatorii de la Ripperz Crew direct în Semifinala sezonului 8 Românii au talent. Puteti vizualiza numarul baietilor de la Ripperz Crew si “Momentul de AUR” direct pe stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments