Au fost casatoriti 10 ani, dar timp de OPT ani a inselat-o cu sotia fratelui sau! Milionarul care isi poate pierde jumatate din avere dupa ce totul a devenit public

Au fost casatoriti 10 ani, dar timp de OPT ani a inselat-o cu sotia fratelui sau! Milionarul care isi poate pierde jumatate din avere dupa ce totul a devenit public

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL, SPORT
1614
Comentariile sunt închise pentru Au fost casatoriti 10 ani, dar timp de OPT ani a inselat-o cu sotia fratelui sau! Milionarul care isi poate pierde jumatate din avere dupa ce totul a devenit public
Ryan Giggs

Ryan Giggs şi soţia sa, Stacey, s-au despărţit oficial după 10 ani de mariaj, după ce un tribunal din Londra le-a acordat astăzi divorţul, anunţă presa din Marea Britanie.

Nu au fost însă stabilite condiţiile despărţirii – mai exact cum se va împărţi averea celor doi, iar fostul mare fotbalist al lui Manchester United risca să piardă jumătate din averea cifrată la aproximativ 40 de milioane de euro.

giggs-stacey2

Iniţial, discuţiile vor fi purtate de avocaţii celor doi, iar dacă nu se va ajunge la un acord, decizia finală va fi luată tot de un judecător.

În documentul făcut public astăzi se arată că “judecătorul a concluzionat că pârâtul (Ryan Giggs) s-a purtat într-un asemenea mod încât solicitantul (Stacey Cooke) nu mai putea trăi alături de el în mod rezonabil”

Relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său!

giggs

În vârstă acum de 43 de ani, Ryan Giggs a fost implicat în trecut în mai multe relaţii extraconjugale. Printre femeile cu care şi-a înşelat soţia s-au numărat fotomodelul galez Imogen Thomas (foto jos), dar şi soţia fratelui său, Natasha Lever, cu care a avut o relaţie secretă timp de opt ani (!).  Stacey Giggs a trecut peste aceste episoade, însă a intentat divorţ când a aflat că soţul ei a călcat din nou strâmb în urmă cu un an.

Imogen Thomas Wallpapers @ go4celebrity.com

Giggs şi-a încheiat cariera de fotbalist în 2014, la 39 de ani. A strâns 963 de partidei Manchester United, în 24 de sezoane, şi a strâns 64 de selecţii în naţionala Ţării Galilor.

sursa: prosport.ro

loading...

Facebook Comments