Factura astronomica primita de o batrana din Targu Mures. Cat are de platit la curent, desi are in casa doar un bec si un TV

Factura astronomica primita de o batrana din Targu Mures. Cat are de platit la curent, desi are in casa doar un bec si un TV

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, INEDIT, SOCIAL
1436
Comentariile sunt închise pentru Factura astronomica primita de o batrana din Targu Mures. Cat are de platit la curent, desi are in casa doar un bec si un TV

Caz incredibil in Targu Mures, unde o batrana ar fi primit o factura astronomica la energia electrica, desi locuieste singura, intr-o camaruta cu un bec si un televizor vechi.

Situatia dramatica a pensionarei in varsta de 74 de ani, care incaseaza doar 40 de lei lunar, a fost facuta publica de un ofiter de politie, pe pagina sa de Facebook.

Revoltat, omul a povestit cum batrana i-a aratat, plangand, factura primita la regularizare, cumuland aproximativ 3500 de lei.

“Batrana a inceput sa planga si sa-mi spuna ca s-a saturat de trait. […] Mi-a spus ca i-a venit factura la curent si are de platit 3500 lei. Am crezut ca a gresit si am completat eu ca poate are 35 lei. Ea a continuat sa planga in hohote si mi-a spus ca are factura la ea. A scos factura dintr-o punga si cand m-am uitat am ramas perplex : 3458, 70 lei.

Atat avea de plata o batrana care locuieste singura, intr-un bordei cu o camera, fara frigider, fara calculator, fara nimic, ci doar un bec si un TV vechi. Batrana ar fi consumat curent electric de aproape 3500 lei in 3 luni, conform regularizarii.

Cu tot necazul ei, sarmana batrana vrea sa plateasca pentru ca nu vrea sa fie datoare. In ce lume traim?“,

a scris barbatul pe Facebook

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments