Care sunt cei mai mari mincinoşi si cine spune adevarul in functie de ZODIE! In cine sa ai cea mai mare incredere

Care sunt cei mai mari mincinoşi si cine spune adevarul in functie de ZODIE! In cine sa ai cea mai mare incredere

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL, UTILE
2168
Comentariile sunt închise pentru Care sunt cei mai mari mincinoşi si cine spune adevarul in functie de ZODIE! In cine sa ai cea mai mare incredere
mincinoasa

Zâmbesc pentru că eu cred că dacă astrologul răspunde la o întrebare de genul acesta, fără a face distincție, ar fi o răsplată sau o înșelăciune sau o disciplină periculoasă de a potrivi oamenii în caracteristicile semnului lor, scrie gostica.com

Care sunt cei mai mari mincinoşi si cine spune adevarul in functie de zodie? Cauta zodia care te intereseaza in randurile de mai jos.

Berbec
Minte cu zâmbetul pe buze. Se foloseşte de această „calitate” ca să iasă cu bine din conflicte sau ca să facă impresie bună. Minte şi la serviciu, şi în cercul de prieteni, şi în familie. Uneori te şi miri de ce minciuni poate să inventeze doar ca să facă o impresie bună.

Taur
Nu este un mare mincinos. Când îi e lene să facă ceva inventează o minciuna ca să scape de gura ta. În rest, nu prea are nevoie să mintă pentru că în relaţiile de cuplu este ca o carte deschisă. Nu îi e ruşine cu ceea ce e, nu prea face lucruri care să te supere şi nici nu vrea să te impresioneze în mod gratuit.

Gemeni
Bărbatul din Gemeni este un mare mincinos. Se pricepe la cuvinte, la comunicare şi ştie să exagereze fără să te prinzi, la fel cum ştie să te mintă în faţă în timp ce se uită în ochii tăi cu cea mai inocentă expresie. Va continua să te mintă de câte ori are nevoie fără să simtă niciun fel de remuşcare. Trebuie să îl cunoşti foarte, foarte bine ca să-ţi dai seama când minte.

Rac
Minte ca să-şi ascundă propriile slăbiciuni şi cum e o persoană complexată este nevoit să mintă destul de des. Minciunile lui sunt nevinovate şi le spune doar ca să nu piardă stima şi respectul tău.

Leu
Leul este unul din marii mincinoşi ai zodiacului si o face ca să-i impresioneze pe cei din jur astfel încât să aibă parte de cât mai multă admiraţie si laude. Persoanele apropiate, care îl cunosc foarte bine, îşi cam dau seama când minte. Dacă şi tu îţi dai seama, ai face bine să nu îl dai de gol în faţa prietenilor.

Fecioară
Ai zice că nu este capabil să spună vreo minciună cât de mică. De fapt, Fecioara se pricepe la minciuni şi nimeni nu îşi dă seama când le spune. De asemenea, ştie să se prefacă, să joace un rol, aşa că poţi să-l cunoşti de ani de zile şi să nu ştii cu adevărat cine este.

Balanţă
Bărbatul Balanţă crede în dreptate, adevăr şi onestitate, dar din când în când mai spune câte o minciună nevinovată. Nu prea se pricepe să mintă, aşa că îl prinzi imediat cu mâţa-n sac. Oricum, minciunile lui îţi stârnesc mai mult râsul.

Scorpion
Când e nevoie mai spune şi el câte o minciuna. Se întâmplă de obicei în situaţii de criză, când simte că te poate pierde. E greu să-ţi dai seama când te minte şi să fii sigură că va nega chiar dacă ai probe clare.

Săgetător
Săgetătorul nu prea minte pentru că nu consideră necesar. Când are ceva de spus, o spune în faţă şi nu îl interesează dacă te superi sau nu. Este probabil cea mai sinceră zodie, chiar dacă asta nu prea e spre binele lui. Uneori mai minte la serviciu ca să-şi ascundă lenea sau ne priceperea, dar niciodată în relaţiile cu prietenii şi familia.

Capricorn
Nu este adeptul minciunilor în relaţia de cuplu, pentru că iubita lui îi este în acelaşi timp parteneră, soră, mamă şi cea mai bună prietenă. Ea e persoana care îl cunoşate cel mai bine şi căreia îi spune totul. Dar în alte relaţii – cu prietenii, colegii de serviciu, etc. – obişnuieşte să mintă uneori când nu există altă soluţie.

Vărsător
Este un mincinos destul de priceput pentru că are experienţă. Probabil ai observat deja că ţine la libertatea lui şi nu suportă să fie sufocat într-o relaţie. Iar dacă te vede geloasă va căuta să scape de gura ta, ascunzându-ţi adevărul. Aşa face în toate relaţiile lui şi este capabil să spună minciuni mari în timp ce te priveşte în ochi cu cea mai inocentă expresie pe faţă.

Peşti
Obişnuieşte să mintă ca să te ţină lângă el. Este genul care se preface bolnav ca să nu poţi ieşi în oraş cu prietenele sau pur şi simplu ca să-i acorzi cât mai multă atenţie. Minte atât de natural şi cu o expresie atât de ingenuă încât nu poţi să nu-l crezi.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments