Ce mai face Doamna Bamboi, femeia cu 13 copii devenită celebră după emisiunile lui Măruță? A trecut prin schimbări uriașe! Uite care e transformarea incredibilă și ce plănuiește să facă de acum

Ce mai face Doamna Bamboi, femeia cu 13 copii devenită celebră după emisiunile lui Măruță? A trecut prin schimbări uriașe! Uite care e transformarea incredibilă și ce plănuiește să facă de acum

- in MONDEN
2404
Comentariile sunt închise pentru Ce mai face Doamna Bamboi, femeia cu 13 copii devenită celebră după emisiunile lui Măruță? A trecut prin schimbări uriașe! Uite care e transformarea incredibilă și ce plănuiește să facă de acum
maruta si bamboi

În urmă cu ceva ani, oamenii au descoperit în cadrul unei emisiuni de talente o poveste de viață incredibilă, cea a unei mame eroine. Maria Bamboi este o femeie simplă din Onești, a născut 13 copii și aproape toți erau departe de ea, fiindcă plecaseră în străinătate, la muncă, și nu-i mai văzuse de aproape 10 ani. Drama mamei a impresionat echipa unei televiziuni românești care a organizat pe atunci o reuniune a familiei și i-a adus pe toți copiii în țară.

Atunci Maria Bamboi nu a mai fost doar o mamă anonimă, Măruță chiar a desemnat-o ,,asistenta” lui. Iată ce declara pe atunci una dintre fiicele Mariei, Cristina Bamboi:

,,Noi nu am mai fost in tara. Doar mama se intoarce din cand in cand la casa noastra parinteasca din Onesti. Face curatenie generala in casa si merge la tata la cimitir. Intr-un singur an s-a intamplat sa nu revina in tara, in rest ea revine la 2-3 luni acasa, in tara. Noi, copiii, nu avem timp de concedii si vacante. Muncim din greu si cinstit printre straini pentru o paine. Eu, de exemplu, sunt insotitor pentru o doamna care si-a pierdut vederea. Cum as putea eu sa o las si sa plec?! Muncesc 24 din 24 de ore. Suntem 13 frati si niciunul ramas in tara. Suntem 9 copii stabiliti in Norvegia, 3 in Spania si 1 in Anglia, dar niciunul dintre noi nu s-a ajuns. Supravietuim si muncim in ce domeniu gasim. Suntem persoane normale, care au trait din ce au avut si au putut. Ne tragem din doi parinti care au luptat pentru copiii lor, sa nu le lipseasca painea de pe masa. Au muncit din greu sa ne dea o educatie si sa ne creasca. O iubim si o respectam pe mama si este un exemplu pentru noi. Tata si mama au fost doi orfani care s-au gasit si s-au unit si au intemeiat o familie numeroasa si frumoasa”.

Revenind în prezent… De atunci a trecut o vreme în care nimeni nu a mai știut ce s-a mai întâmplat în viața mamei eroine. Ei bine, se pare că viața ei s-a schimbat complet, după ce a fost rugată să devină asistenta lui Cătălin Măruță: oamenii o recunosc pe stradă, are un nou look și a mai dat jos din kilogramele în plus.

In cadrul emisiunii aniversare prezentate de acesta, Maria Bamboi a fost din nou prezentă în platou și a vorbit despre modul în care s-a schimbat viața sa în ultimii ani. Doamna Bamboi a povestit că merge des în Norvegia, la o parte din copiii ei:

,,Da, plec la copii în Norvegia. (…). Am cunoscut o mulţime de lume prin intermediul tău, lumea mă recunoaşte pe stradă, acum staţi cu ochii pe televizor. Mi s-a mai născut o nepoţică, s-a înmulţit familia Bamboi, face un an în decembrie.” Surse: libertatea.ro, wowbiz.ro

doamna Bamboi si Maruta

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments