E oficial! Nicolae Guţă a primit rezultatele testului HIV, după ce s-a spus că are SIDA! Scrie negru pe alb! A ajuns piele si os:

E oficial! Nicolae Guţă a primit rezultatele testului HIV, după ce s-a spus că are SIDA! Scrie negru pe alb! A ajuns piele si os:

- in MONDEN
1428
Comentariile sunt închise pentru E oficial! Nicolae Guţă a primit rezultatele testului HIV, după ce s-a spus că are SIDA! Scrie negru pe alb! A ajuns piele si os:
nicolae-guta1

Nicolae Guţă a ajuns de nerecunoscut, a slăbit foarte mult, iar fanii l-au suspectat că ar avea SIDA. Inclusiv soţia lui, Cristina, s-a îngrijorat teribil, aşa că l-a trimis pe manelist să-şi facă analizele.

Artistul a fost la un medic pentru un control amănunţit, iar în cursul zilei de marţi a primit rezultatele. Nicolae Guţă nu are probleme de sănătate şi este sănătos. Manelistul a răsfulat uşurat când a aflat verdictul.

Recent, Nicolae Guţă a explicat că a slăbit din cauza faptului că a respectat o dietă strictă impusă de soţia lui, adepta unui stil de viaţă sănătos.

“Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Şmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioşii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia şi te gândeşte logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus Nicolae Guţă.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments