Femeia scoasa din sarite si-a scos sotul la VANZARE pe facebook: ,,Prima venita,prima servita…Reactia sotului este de nota 10!

Femeia scoasa din sarite si-a scos sotul la VANZARE pe facebook: ,,Prima venita,prima servita…Reactia sotului este de nota 10!

- in MONDEN
1173
Comentariile sunt închise pentru Femeia scoasa din sarite si-a scos sotul la VANZARE pe facebook: ,,Prima venita,prima servita…Reactia sotului este de nota 10!
wife3

Faceți cunoștință cu Teresa Tuner și soțul ei ,,enervant”, Rob.

Într-un articol publicat recent de ,,Metro”, am aflat că, de fapt, Teresa are Misophonia, ceea ce este, la propriu, o ură și o neplăcere majoră creată de unele sunete. De exemplu Teresa pur și simplu nu putea face față când auzea oameni mâncând cu zgomot, așa că a fost complet scoasă din sărite când soțul ei o tot stresa să vadă un clip pe youtube în care cineva mușca iar și iar din ceva crocant.

Rob va povesti mai târziu:

,,Ea mi-a spus să mă opresc, dar eu am pus iar și iar clipul, așa că s-a dus sus, apoi am văzut o notificare pe Facebook, ea spunea că eu sunt de vânzare, sau ceva”.

Teresa și-a postat mesajul pe o pagină de Facebook destinată vânzărilor din localitatea lor:

,,Am un soț de 33 de ani de care nu mai am nicio nevoie fiindcă mă calcă pe nervi. Nu vreau bani, e GRATIS. Este dresat, face la toaletă. Primul venit, primul servit!”

Din păcate, planul Teresei s-a întors împotriva ei într-un mod pe care nimeni nu-l putea anticipa. În doar câteva ore postarea a atras peste 300 de reacții, iar tot felul de femei singure își exprimau interesul de a i-l lua de pe cap pe Rob, deși ea de fapt glumea.

Mai târziu Teresa a povestit:

,,Soțul meu a crezut că e amuzant, și încă crede asta. Din fericire are simțul umorului”.

Da, cei doi încă sunt căsătoriți, dar când și-au sărbătorit cea de-a 4 aniversare a căsniciei, cu o cină romantică, Rob i-a recunoscut femeii că și ea are câteva obiceiuri enervante: ,,Îmi spune mereu să spăl doar eu, să tai iarba, ba chiar mi-a tăiat adidașii doar ca să nu mai joc fotbal. Asta pentru că mi-am rupt piciorul de două ori și nu ar trebui să mai alerg, așa că îmi dorea binele.”

Dacă e ceva ce putem învăța din povestea lor, acel lucru este să ne iubim partenerul de viață în ciuda imperfecțiunilor. Sau putem apela oricând la internet atunci când chiar nu mai putem suporta. Sunt mulți cumpărători de soți care de-abia așteaptă o astfel de achiziție…

 

loading...

Facebook Comments