Inna bănuită că s-ar iubi cu un celebru bărbat căsătorit! Milioane de femei din România îl adoră!

Inna bănuită că s-ar iubi cu un celebru bărbat căsătorit! Milioane de femei din România îl adoră!

- in MONDEN
1258
Comentariile sunt închise pentru Inna bănuită că s-ar iubi cu un celebru bărbat căsătorit! Milioane de femei din România îl adoră!
inna

Inna a devenit peste noapte protagonista unui scandal în Turcia. Motivul? Apariția sa într-o reclamă la șampon, unde apare alături de unul dintre cei mai în vogă bărbați din „țara semilunei”.

Potrivit unui site de pe malurile Bosforului, Burak Ozcivit, un cunoscut actor atât în Turcia, cât și în România, ar fi avut probleme în familie din cauza geloziei soției sale. Aceasta din urmă i-ar fi interzis să se împrietenească pe rețelele de socializare cu vedeta din România pentru că bănuia că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

iubitul innei

Site-ul gazetevatan.com.tr a scris că Fahriye i-ar fi interzis iubitului ei să se împrietenească cu Inna pe reţelele sociale sau să posteze fotografii cu ea. Mai mult, aceasta ar fi stat cu ochii pe ei, în timpul colaborării, fiind prezentă la toate filmările.  Sursa: a1.ro

Inna a oferit pentru WOWbiz.ro primele declaraţii dintre apropierea cu actorul turc la filmările pentru reclamă: „Burak este oficial primul meu “profesor” de limba turcă! Mi-a făcut plăcere să lucrăm împreună. A fost foarte tare și ne-am super distrat pe set. Turcia este țară în care publicul m-a primit mereu cu brațele deschise și sunt super emoționată pentru acest proiect. Abia aștept să va arătăm ce a ieșit”.

În presa din Turcia s-a speculat de multe ori că Burak Ozcivit și Fahriye Evcen ar trece printr-o perioada mai dificilă și că relația lor s-ar fi răcit, devenind că doi străini care locuiesc în aceeaşi casă. Burak a reacţionat în urma acestor zvonuri, a explicat că ceea ce s-a scris sunt bârfe.

S-a aflat de curând faptul că Burak a filmat un spot publicitar alături de cântăreața româncă Inna, pentru un renumit brand de șampon. Zvonurile au apărut şi de data aceasta. Jurnaliştii au speculat că prietenia dintre Inna și Burak ar fi zguduit relaţia actorului.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments