Loredana Chivu a încercat să se sinucidă la domiciliul său din orașul Popești Leordeni. Cum a fost găsită vedeta tv

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă la domiciliul său din orașul Popești Leordeni. Cum a fost găsită vedeta tv

- in MONDEN
1219
Comentariile sunt închise pentru Loredana Chivu a încercat să se sinucidă la domiciliul său din orașul Popești Leordeni. Cum a fost găsită vedeta tv
Loredana Chivu

Potrivit Libertatea, fosta asistenta tv, Loredana Chivu ar fi încercat să se sinucidă, vineri, 13 aprilie, în locuința ei, din Popești Leordeni, judetul Ilfov Din fericire, vedeta este într-o stare bună, refuzând să fie dusă la spital. Echipajul medical ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor medical.

IPJ Ilfov a fost sesizat cu un apel la 112 ca Loredana Chivu a încercat să se sinucida prin ingerarea mai multor somnifere la domiciliul ei din Popești Leordeni. Echipajul medical a găsit-o pe vedetă conștientă, iar aceasta a refuzat să fie dusă la spital.

Mama Loredanei Chivu a fost cea care a sunat la 112 și a spus că fiica ei a înghițit mai multe somnifere după ce s-a certat cu iubitul, susțin surse judiciare. Echipajele de salvare au intervenit la fața locului și i-au acordat primul ajutor Loredanei Chivu care a refuzat să fie transportată la spital.

Umilită de iubitul ei, Mihai

Loredana Chivu a recurs la acest gest, după o ceartă cruntă cu iubitul ei, Mihai, după ce a aflat că acesta ar fi înșelat-o. La scurt timp dupa ce s-a despartit de iubit, Loredana Chivu a lasat de inteles si pe pagina sa de socializare ca e in lacrimi si ca ar fi fost umilita de el. Initial, blondina a postat un anunt “Sfarsitul unei relatii”, langa care a scris “Si am ajuns la sfarsitul unei mari minciuni”. Mai apoi, fanii ingrijorati au intrebat-o ce a patit.

Loredana Chivu a mai avut o tentativă de suicid. În 2016, fost asistentă TV a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit doua folii de somnifere. Razvan, fratele blondinei, a fost cel care a salvat-o de la moarte. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments