MINCIUNA care i-a adus unei studente de la criminalistica PEDEAPSA cu INCHISOAREA!

MINCIUNA care i-a adus unei studente de la criminalistica PEDEAPSA cu INCHISOAREA!

- in INEDIT
1094
Comentariile sunt închise pentru MINCIUNA care i-a adus unei studente de la criminalistica PEDEAPSA cu INCHISOAREA!

O studentă la Criminalistică a fost arestată după ce a adus acuzații mincinoase la adresa unui taximetrist. Sophie Pointon, în vârstă de 22 de ani, le-a spus polițiștilor că a fost violată de către un taximetrist, notează The Telegraph. Incidentul s-a petrecut în zorii zilei de 22 aprilie, atunci când tânăra se întorcea de la o petrecere.

Se pare că tot scandalul a plecat de la refuzul taximetristului de-a accepta banii tinerei, care erau îmbibați în uleiul de la kebab, notează The Telegraph. Furioasă, Sophie s-a dus la poliție pentru a-l acuza pe bărbat de viol. În cele din urmă, declarațiile tinerei s-au dovedit a fi nefondate.

Taximetristul, tatăl a cinci copii, a fost arestat timp de șase ore. În plus, bărbatul susține că incidentul l-a afectat, fiind incapabil să lucreze timp de 4 săptămâni.

Procurorul Kate Bisset susține că din spusele taximetristului, tânăra era „extrem de beată” atunci când s-a urcat în taxi. Fata ținea în mână un kebab și o bancnotă de 10 lire pe care a îmbibat-o în ulei.

Visul tinerei de-a deveni ofițer de poliție a fost ruinat în urma acestui incident, ea primind o pedeapsă de 16 luni de închisoare.

sursa: stirileprotv.ro

click mai jos pentru mai multe articole

loading...

Facebook Comments