HALUCINANT. O româncă și-a înjunghiat iubitul italian, apoi i-a tăiat penisul. Femeia a chemat singură poliția

HALUCINANT. O româncă și-a înjunghiat iubitul italian, apoi i-a tăiat penisul. Femeia a chemat singură poliția

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, MONDEN, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1293
Comentariile sunt închise pentru HALUCINANT. O româncă și-a înjunghiat iubitul italian, apoi i-a tăiat penisul. Femeia a chemat singură poliția
o-romanca-si-a-ucis-iubitul-italian

O româncă din Italia este acuzată de o crimă înfiorătoare. Verona Popescu, în vârstă de 50 de ani, și-a înjunghiat iubitul italian, iar apoi i-a tăiat penisul. Ulterior, femeia a alertat autoritățile și și-a recunoscut fapta. A făcut însă și declarații bizare, cum că iubitul ei ar fi contaminat, relatează Gazeta Românească.

Verona Popescu, care a avut grijă de părinții victimei sale, l-a ucis pe Claudio Palladino (63 de ani), la scurt timp după ce i-a pregătit micul dejun. Femeia l-a înjunghiat de mai multe ori în zona abdomenului și a toracelui, iar apoi i-a tăiat penisul. Ulterior, ea a sunat la numărul pentru situații de urgență. „Veniți, tocmai mi-am ucis iubitul!”, a spus românca.

Ajunși la fața locului, la periferia orașului Modena, polițiștii l-au găsit pe Claudio într-o baltă de sânge. Nu mai aveau ce să facă pentru a-i salva viața. Românca era și ea în locuință. Se îmbrăcase și aranjase, așteptând sosirea ofițerilor, în fața cărora a mărturisit crima.

Motivul pentru care ea l-a ucis pe iubitul italian este încă necunoscut. Mai mult, în timpul interogatoriului, Verona Popescu a făcut mai multe afirmații bizare. Ea le-a spus polițiștilor că iubitul ei era contaminat, a borbit despre ”pete și semne pe piele” provocate de ”contaminarea apei și a aerului”.  Avocatul femeii va cere o expertiză psihologică în acest caz.

Verona Popescu și Claudio Palladino aveau o relație de câțiva ani de zile. Ei locuiau în apartamentul bărbatului, unde au stat și părinții acestuia, pe care românca i-a îngrijit.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments