Uite cum arată vila de 10 milioane de euro în care locuiește Mădălina Ghenea, împreună cu fiica și cu iubitul. „Palatul” este protejat de sisteme de securitate de ultimă generație!

Uite cum arată vila de 10 milioane de euro în care locuiește Mădălina Ghenea, împreună cu fiica și cu iubitul. „Palatul” este protejat de sisteme de securitate de ultimă generație!

- in MONDEN
1586
Comentariile sunt închise pentru Uite cum arată vila de 10 milioane de euro în care locuiește Mădălina Ghenea, împreună cu fiica și cu iubitul. „Palatul” este protejat de sisteme de securitate de ultimă generație!
madalina

Madalina si-a gasit fericirea prin intermediul unor prieteni comuni care i-au facut cunostinta cu Matei Stratan, un tanar educat, fiul milionarului Dan Stratan, posesorul unei averi estimate de presa din Iasi, orasul lui natal, la 200 de milioane de euro.

Supranumit „Mister Cash”, abilul om de afaceri despre care se spune ca ar fi un geniu financiar, este cult, un mare iubitor de arta si totodata galant cu femeile, trasaturi pe care le-a mostenit de altfel si baiatul lui, Matei.

Printre proprietatile afaceristului se numara un iaht in Grecia, o vila in pitoreasca in Toscana si un imobil somptuos in centrul Capitalei.

“Palatul” ridicat in 1935 valoreaza in jur de 10 milioane de euro. Parterul serveste ca sediu al fimelor lui Stratan, iar etajul este amenajat ca locuinta, cu mobilier de epoca, obiecte de arta rare si o colectie de carti vechi de care Madalina a fost fascinata.

Cum era firesc, vila este protejata de sisteme de securitate de ultima generatie si este impanzita de camere de supraveghere.

In prezent, cladirea se renoveaza urmand ca in cateva luni sa le serveasca drept locuinta tinerilor parinti. Madalina a nascut o fetita superba in urma cu doua luni si micuta este deja rasfatata familiei. Mostenitoarea lui Stratan are un dressing cat un apartament desi hainele care ii vin astazi ii vor fi mici peste o saptamana. Sursa: wowbiz.ro

loading...

Facebook Comments