Imaginile de tip ,,inainte si dupa”, ale acestui barbat, fac furori pe internet. Ce ascunde defapt fotografia acestui barbat

Imaginile de tip ,,inainte si dupa”, ale acestui barbat, fac furori pe internet. Ce ascunde defapt fotografia acestui barbat

- in NEWS
1496
Comentariile sunt închise pentru Imaginile de tip ,,inainte si dupa”, ale acestui barbat, fac furori pe internet. Ce ascunde defapt fotografia acestui barbat
josh

Internetul abunda de imagini si reclame ale oamenilor care merg la sala si isi transforma intr-un mod spectaculos corpul. Sunt acele imagini cunoscute drept “inainte si dupa”. Toate au ca unic scop elementul surpriza, socant, trecerea brusca a privirii de la o stare la alta, stimulandu-ne in acest fel sa reusim si noi. Ieri aveam burta si cantaream 120 de kg si azi am “patratele” si 75 de kg.

Totusi in cazul  de fata aceasta regula nu se aplica. Barbatul din imagine nu este special pentru ca are un fizic plin de muschi, ci pentru ca reuseste sa arate exemplar si sa fie un sportiv de perfomanta, fara un picior!

Sportiv fara picior!

Cum s-a intamplat

Numele lui este Josh si pe vremea cand avea doar 10 ani a suferit de o forma rara de cancer osos. Doctorii nu au mai avut cum sa-i salveze piciorul. In urma interventiei chirurgicale la care a fost supus, Josh a ramas fara piciorul stang, medicii fiind nevoiti sa i-l amputeze pentru a impiedica raspandirea celulelor cancerose in restul organismului.

I made an artificial leg out of my top five favorite book series 📚🚶🏻

A post shared by Josh Sundquist (@joshsundquist) on

A invins cancerul

Trei ani mai tarziu, la varsta de 13 ani, baiatul invinsese cancerul. Dupa o astfel de experienta, cand ti se acorda o a doua sansa, iti schimbi total viziunea fata de viata. Astfel Josh a inceput sa practice schiul. Sase ani de antrenamente sustinute l-au ajutat sa devina membru al echipei Nationale Paralimpice de Schi.

Toata lumea are puterea de a se schimba

Astazi, Josh este speaker motivational, a reusit sa publice numeroase carti si este urmarit de peste 170 000 de persoane, pe care le incurajeaza zilnic si isi doreste sa le ajute, in orice forma este nevoie. Doreste sa ajute si pe altii aflati in situatia lui, demonstrandu-le ca se poate, indiferent de situatia in care te afli. Totul porneste de la un psihic tare, sanatos. El fiind exemplul viu:

autor: aktualnews.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments