Si-au ingropat baiatul de 17 ani, dar au vrut sa-l dezgroape pentru o alta autopsie. Cand au scos sicriul din groapa si au deschis capacul, au vazut ceva ce nu s-a mai intamplat niciodata!

Si-au ingropat baiatul de 17 ani, dar au vrut sa-l dezgroape pentru o alta autopsie. Cand au scos sicriul din groapa si au deschis capacul, au vazut ceva ce nu s-a mai intamplat niciodata!

- in NEWS
1386
Comentariile sunt închise pentru Si-au ingropat baiatul de 17 ani, dar au vrut sa-l dezgroape pentru o alta autopsie. Cand au scos sicriul din groapa si au deschis capacul, au vazut ceva ce nu s-a mai intamplat niciodata!
inmormantare-1

O poveste ingrozitoare din Georgia a socat o lume intreaga. Parintii unui adolescent in varsta de 17 ani au fost nevoiti sa traiasca nu doar socul de a-si inmormanta copilasul, au fost nevoiti sa il si dezgroape, si au facut, cu aceasta ocazie trista, o descoperire cu totul macabra.

Kenneth si Jacquelyn Johnson au fost distrusi cand au aflat ca fiul lor, Kendrick, a fost gasit mort, infasurat intr-un covor, in sala de sport a liceului ,,Lowndes County”.

Foarte ciudat a fost faptul ca pe trupul adolescentului nu s-au gasit urme de violenta, concluziile anchetatorilor fiind ca sarmanul baiat ar fi murit sufocat in interiorul covorului rulat, dupa ce s-ar fi bagat inauntru pentru a-si recupera pantofii.

Kendrick_Johnson_gym_mat

La scurt timp de la inmormantare, parintii au cerut exhumarea cadavrului pentru realizarea unei noi autopsii, asta fiindca nu aveau incredere in verdictul care le fusese servit.

Dar parintii au fost ingroziti sa descopere ca organele importante ale baiatului lor lipseau, mai mult, in locul creierului, inimii, plamanilor si ficatului adolescentului, erau niste simple ziare mototolite!

Doctorul Bill Anderson, cel care a realizat cea de-a doua autopsie, a declarat: ,,Mi-e foarte greu sa-mi dau seama cine nu a pus inapoi, in trup, organele baiatului.”

Pe cand tatal baiatului a marturisit, in stare de soc: ,,Suntem foarte dezamagiti. Cand l-am ingropat pe Kendrick, am crezut ca il ingropam pe Kendrick, nu jumatate din el”.

In prezent, in acest caz ciudat a fost deschisa o noua ancheta, parintii nici nu mai pot inchide ochii noaptea de durere… Sursa: en.wikipedia.org

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments