Senatoarea PSD Gabriela Cretu sare la gâtul Simonei Halep: Pot să nu sar în sus de bucurie că e nr. 1?

Senatoarea PSD Gabriela Cretu sare la gâtul Simonei Halep: Pot să nu sar în sus de bucurie că e nr. 1?

- in POLITICA
1403
Comentariile sunt închise pentru Senatoarea PSD Gabriela Cretu sare la gâtul Simonei Halep: Pot să nu sar în sus de bucurie că e nr. 1?

Senatoarea PSD Gabriela Cretu a stârnit un val de reacții extrem de virulente în mediul online, după ce a postat un mesaj în care face referire la cea mai recentă performanță a tenismenei Simona Halep. 

Mai exact, senatoarea a scris pe pagina personală de Facebook că “nu sare în sus de bucurie pentru ca Simona Halep este numarul 1″, ci preferă să se gândească “la ce-o fi în sufletul Larisei Iordache, cotatã cu cele mai mari sanse la titlul mondial, si care stã într-un pat de spital din Montreal, nu pe podium…”.

Iată mai jos postarea completă a senatoarei, dar și reacțiile internauților!

Pot să nu sar în sus de bucurie că e Simona Halep numărul 1 într-un sport în care se învârt mulți bani?! Prefer să mă gândesc la ce-o fi în sufletul Larisei Iordache, cotată cu cele mai mari șanse la titlul mondial, și care stă într-un pat de spital din Montreal, nu pe podium…

Cât talent, câtă muncă și cât ghinion, draga de ea…
Și cât de nerecunoscători suntem noi cu cel care nu câștigă… Probabil că acum ar fi fost cazul să arătăm că ne pasă…”

Senatoarea a fost atacată rapid și s-a luat la harță pe Facebook

„imi da o lacrima cand citesc acest comentariu pervers al mueirii din vaslui, gabi cretu!!!! Muiere, tu nu te bucuri pentru succesul unui sportiv ci mai degraba aduci in discutie un caz nefericit????? … „, i-a replicat Leonard Petre.

„Patetic post, tipic comunist. Nici Larisa nu e vreo saracana care se jertfeste pentru țara, nici Doroftei nu fost. Doar ca eu nu știu alt roman sa fie numărul 1 in domeniul lui in lume, oricare ar fi acela. Hai Simona”, a comentat si Adamantios Stavros.

„Sunteti jenanți… Unii… Momente in care nu inteleg de ce continui să îmi dedic fiecare clipa definirii si apărării binelui comun…”, a replicat senatoarea.

„Cat de hater si frustrat sa fii, sa ii iei unui numar unu mondial minutul de fericire din cariera pentru care s-a sacrificat? Una e sa apreciezi un jucator si sa il feliciti, fara sa ila uiti pe celalalt care sufera si alta e sa il faci pe castigator sa se simta vinovat pentru castig. Asa e cand ai mintea ingusta. „, este de părere Silvia.

Însă unii au sărit în apărarea acesteia:

„Larisa chiar e o campioana, reprezinta cu adevarat Romania, comparativ cu una care a castigat niste turnee mediocre, pana si cei de la WTA sunt rusinati sa vada in ce hal a decazut tenisul feminin. Stiu, sunt invidios, pesedisd, comunist etc”, a comentat Ioan Manole.

Tu ce părere ai? Are dreptate senatoarea PSD sau de data asta a sărit calul rău de tot?

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments