Această tânără de 18 ani a mâncat timp de opt luni doar 1 mar pe zi! Iată cum arată după cinci ani

Această tânără de 18 ani a mâncat timp de opt luni doar 1 mar pe zi! Iată cum arată după cinci ani

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SANATATE, SOCANT, SOCIAL
1461
Comentariile sunt închise pentru Această tânără de 18 ani a mâncat timp de opt luni doar 1 mar pe zi! Iată cum arată după cinci ani
anorexica1

Tânăra Victoire Macon Dauxerre, în vârstă de 18 ani, a început să trăiască un coșmar când era la cumpărături cu mama ei.

Când acestea făceau cumpărăturile împreună, tânăra Victoire a fost descoperită de către o agenție de modeling.
În momentul în care a aflat că va avea o carieră promițătoare ca fotomodel, a pus pe locul doi dorința de a studia la prestigioasa Universitate Sciences Po.

Lumea în care avea să intre era una cu totul nouă pentru ea, însă odată ajunsă acolo, trebuiau respectate anumite standarde. Visul oricărei adolescente de a semna un contract cu o agenție celebră devenise deja realitate pentru ea.

Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată și tinerei Victoire i s-a cerut să slăbească până în luna septembrie, când urma să aibă loc Săptămâna modei, astfel încât să ajungă la măsura 32-34.

Ambițioasă din fire, tânăra a ajuns la măsurile care i s-au cerut, ajungând să consume doar 1 mar pe zi. Situându-se în topul celor 20 de modele favorite, aceasta a ajuns să fie solicitată de unele dintre cele mai celebre case de modă.

Ajunsă însă în pragul anorexiei, tânăra avea deja un puls slăbit, suferea de osteoporoză, iar părul ei începea să cadă. Ajunsese chiar să nu mai aibă nici menstruație.

anorexica

Povestea ei fiind una foarte șocantă a dus la implementarea unei noi legi, nemaifiind astfel acceptate modele anorexice.

Victoire a sfătuit tinerele să nu se mai lase influențate și să facă alegeri greșite atunci când este pusă în discuție tema de a slăbi accelerat…

Puține modele au curajul de a dezvălui aceste secrete. Multe dintre ele sunt manipulate și controlate de industria modei, acceptând astfel să facă compromisuri într-o industrie care abuzează tinerele.

sursa: yve.ro

loading...

Facebook Comments