Cum poţi să bei cât vrei fără să te îmbeţi? Descoperire extraordinară. Este aşa de simplu

Cum poţi să bei cât vrei fără să te îmbeţi? Descoperire extraordinară. Este aşa de simplu

- in DE ACTUALITATE, SANATATE, SOCIAL, STIINTA
2374
Comentariile sunt închise pentru Cum poţi să bei cât vrei fără să te îmbeţi? Descoperire extraordinară. Este aşa de simplu

Întâi este partyul de la serviciu, urmează cel de Crăciun, apoi cel de Revelion, iar între ele se prea poate să mai nimereşti la câte un eveniment plin de voie bună şi antren.

Ce au în comun toate aceste petreceri? Pe lângă atmosfera plină de energie, au în comun şi consumul de alcool. Chiar dacă nu obişnuieşti că consumi frecvent băuturi alcoolice, din când în când trebuie să faci excepţie de la regulă şi să te aliniezi trendului, ca să zicem aşa. Dar ce te faci dacă te ameţeşti foarte repede?

Un specialist a găsit însă trucul foarte simplu care te ajută să nu te îmbeţi.

Bucăţile de drojdie uscată înghiţite înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie, susţine cofondatorul unei companii de bere din Statele Unite ale Americii.

Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company , a afirmat că, înghiţirea unei linguriţe de drojdie uscată înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie.

De asemenea, Koch a precizat că aceasta poate fi amestecată cu iaurt pentru un gust mai plăcut.

Jim Koch a afirmat că substanţa activă din drojdia uscată conţine o enzimă numită alcool-dehidrogenază care descompune alcoolul.

El a explicat faptul că această enzimă descompune moleculele de alcool în carbon, hidrogen şi oxigen.

Astfel, înghiţirea drojdiei uscate înainte de a consuma băuturi alcoolice va descompune substanţa înainte ca aceasta să ajungă la creier şi să inducă starea de beţie.

Pe de altă parte, acelaşi Jim Koch a afirmat că această metodă nu elimină total efectele alcoolului, ci doar le reduce.

sursa: descopera.ro

loading...

Facebook Comments